Scream Queens: Gyilkos történet 2. évad 10. rész

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Scream Queens
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
0 perc
imdb_icon értékelés:
7.1
Kategória:
creators:
Szereplők:
Jamie Lee Curtis (Dean Cathy Munsch), Kirstie Alley (Ingrid Hoffel), John Stamos (Dr. Brock Holt), Oliver Hudson (Wes Gardner), Lea Michele (Hester Ulrich), Niecy Nash (Denise Hemphill), Emma Roberts (Chanel Oberlin), Riley Schmidt (Red Devil), Abigail Breslin (Chanel #5), Taylor Lautner (Dr. Cassidy Cascade), Skyler Samuels (Grace Gardner), Glen Powell (Chad Radwell), Diego Boneta (Pete Martinez), Keke Palmer (Zayday Williams), Lucien Laviscount (Earl Grey), Nasim Pedrad (Gigi Caldwell), James Earl (Chamberlain Jackson), Billie Lourd (Chanel #3)
Megtekintések:
16,400
Leírás:
A Kappa Kappa Tau nevű egyetemi lányszövetség körül annyi a botrány az elmúlt években, hogy az iskola új dékánja, Munsch úgy dönt, átírja a szabályokat, és lehetővé teszi, hogy bárki bekerülhessen a tagok közé. Közben egy őrült gyilkos szedi áldozatait az egyetem környékén.

Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:
Epizód:

Hozzászólások

2020-06-16 14:29:45 - mrv 2 Tini horrornak nevezném.
Igazából leginkább thriller, mert ugye csavarok sorozata van a filmben, csak a "szörnyek" horrorisztikussá teszik.
Nézhető, bár kell hozzá humorérzék és olykor kitartás az "amcsi szőke" viselkedés miatt.
Jól felépített sorozat, melyben csak úgy hullanak az emberek.
A rendező a másik sorozatából (Amerikai Horror Story) is átemelt pár jellemző dolgot, mint pl. a múltidézés hangulata, a feszültségek.

Aki nem szereti a nyávogó tinicsajok üvöltését, a kanos pasikat (főleg 1. évad), annak nem ajánlott, de aki egy kis humorral fűszerezett horror elemekkel tűzdelt tini thrillert szívesen néz, annak mindenképpen ajánlott.
Bár a befejezés sejteti, hogy lenne folytatása, de végül ez nem készült el. Lényegében a szálak lezárultak az utolsó részben.