Clarice 1. évad 13. rész

Beágyazott videó
cover
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2021
Játékidő:
0 perc
imdb_icon értékelés:
6.6
Kategória:
creators:
Szereplők:
Jayne Atkinson (Ruth Martin), Raoul Bhaneja (Joe Hudlin), K.C. Collins (Agent Garrett), Michael Cudlitz (Paul Krendler), David Hewlett (Anthony Herman), Grace Lynn Kung (Dr. Renée Li), Kal Penn (Shaan Tripathi), Nick Sandow (Murray Clarke), Douglas Smith (Tyson Conway), Maya McNair (Young Clarice), Brian Bisson (Mike Diaz), Devyn A. Tyler (Ardelia Mapp), Derek Moran (Clarice's Father), Rebecca Breeds (Clarice Starling), Caitlin Robson (Clarice's Mother), Lucca De Oliveira (Tomas Esquivel), Nicolette Pearse (Jane Tally), Marnee Carpenter (Catherine Martin)
Megtekintések:
3,395
Leírás:
A CBS új sorozata Thomas Harris regényhőséről, egy fiatal FBI-ügynöknőről, Clarice Starlingról szól, és a The Silence of the Lambs (itthon: A bárányok hallgatnak) után veszi fel a fonalat. Egy eddig még meg nem énekelt személyes történetről lesz szó 1993-ból, tehát Buffalo Bill esete után egy évvel játszódik a sztori, amikor az ügynök visszatér a terepre, hogy sorozatgyilkosok és szexuális ragadozók nyomába vesse magát, miközben kénytelen Washington DC magas tétekkel bíró politikai játszmáiban is eligazodni.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
HD/ENG
green mark Clarice.S01.1080p.x265-ZMNT 5.72 GB 2024-04-07
23:19:19
Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:

Hozzászólások

2022-04-16 14:11:59 - ZsV Nagon jó sorozat, de a 7.résztől nem készült felirat szóval onnantól az összes link tévesen van feliratosnak jelölve.