A titánok haragja

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Wrath of the Titans
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2012
Játékidő:
99 perc
imdb_icon értékelés:
5.7
Kategória:
Hades:
Zeus:
Poseidon:
Rendező:
Hephaestus:
Andromeda:
Elite Guard No. 2:
Perseus:
Agenor:
Minotaur:
Helius:
Apollo:
Elite Guard No. 1:
Korrina:
Prison Warden:
Szereplők:
Ralph Fiennes (Hades), Liam Neeson (Zeus), Danny Huston (Poseidon), Alejandro Naranjo (Mantius), Bill Nighy (Hephaestus), Rosamund Pike (Andromeda), Birkett Turton (Elite Guard No. 2 (as Kett Turton)), Birkett Turton (Elite Guard No. 2), Sam Worthington (Perseus), Edgar Ramírez (Ares (as Edgar Ramirez)), Edgar Ramírez (Ares), Toby Kebbell (Agenor), John Bell (Helius), Freddy Drabble (Apollo), Kathryn Carpenter (Athena), Matt Milne (Elite Guard No. 1), Lily James (Korrina)
Megtekintések:
2,728 (1,647)
Leírás:
10 éve béke van. Zeusz félisten fia, Perszeusz (Sam Worthington) már nem az istenekkel hadakozik, egyszerű halász lett, és a fiát neveli. De az Olümposzon sosem tartós a nyugalom. A titánok ismét megpróbálnak az istenek fölé kerekedni, és a halhatatlanok már nem elég erősek ahhoz, hogy ellenállhassanak. A lázadást Kronosz vezeti, akit egykor a saját három fia (Zeusz, Hadész és Poszeidón) vetett a Tartarosz mélyére. Amikor híre jön, hogy az engedetlen titán már az istenek között is talált szövetségest, és Hadész (Ralph Fiennes) meg Arész (Edgar Ramírez) az ő oldalára állt, Perszeusz kénytelen emlékezni rá, hogy az ő igazi hivatása a harc. Éppen akkor veti bele magát a csatába, amikor úgy tűnik, minden elveszett, és Zeusz a titánok foglya lesz...

Elérhető megtekintő linkek: 48

Hozzászólások

2022-06-07 18:06:56 - havelszky 1.10-nél a nyomtatott írás a kövön :)

2021-08-15 21:50:07 - reccefice 1 Hitetlenek! Imát kell adni az isteneknek. Ez nektek is rossz. Imák híján elveszítik az erejüket. És ha nincs hatalmuk, minden amit felépítettek, összedől. Ne engedjétek, hogy annyira legyengüljenek, hogy halandóká váljanak!

2021-03-31 16:12:17 - lionmen 1 Köszi.