Dexter 1. évad 3. rész

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2006
Játékidő:
53 perc
imdb_icon értékelés:
8.6
Készítők:
Szereplők:
James Remar (Harry Morgan), Julie Benz (Rita Bennett), Desmond Harrington (Det. Joseph 'Joey' Quinn), Michael C. Hall (Dexter Morgan), C.S. Lee (Vince Masuka), Geoff Pierson (Deputy Chief Tom Matthews), Luna Lauren Velez (Lt. Maria LaGuerta), David Zayas (Sgt. Angel Batista), Jennifer Carpenter (Debra Morgan), Christina Robinson (Astor Bennett)
Megtekintések:
17,972 (2,162)
Leírás:
Dexter Morgan, már kiskorában is különlegesen viselkedett. Több állatot is megölt, melyről az apja is tudomást szerzett utólag, ám a gyilkolási kényszere ellen nem tudott semmit sem tenni. Egy nap úgy dönt, hogy fiának megtanítja a tökéletes bűntény elkövetését, mellyel azokat sújtaná, akik kicsúsztak a hatóság kezei közül, és tettükért megtorlást érdemelnek. Napjainkban Dexter a miami rendőrségnek dolgozik vérnyom-elemzőként, de aprólékos, fortélyos élete elfedi igazi természetét. A valóságban Dexter egy fegyelmezett és vérengző pszichopata, és az éj leple alatt oltja ki vérszomját gondosan legyilkolva a sorozatgyilkosokat, akik után egész nap nyomoz.

Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:

Hozzászólások

2020-02-27 20:24:48 - unalmas milyen kár, hogy ezt a sorozatot is addig komplikálták, míg túlkomplikálták.

nekem nagyon tetszik, nagyon jó sorozatnak tartom - a 4. évadig
onnantól mélyrepülés

de azért jó...

2020-01-10 12:21:22 - KillerHUN @dinaodi Egyetértek veled.Erős idegzet kell,hogy végig tudjad nézni.

2019-12-30 22:58:47 - dinaodi Azért ez nekem túlságosan brutális lett.Kötél idegek és beton gyomor kell hozzá, elment a kedvem tőle , vagyis nem bírtam tovább a 2.évadnál.Köszi a feltöltést.