Mr Selfridge 4. évad 6. rész

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2013
Játékidő:
45 perc
imdb_icon értékelés:
7.7
Kategória:
Készítők:
Szereplők:
Jeremy Piven (Harry Selfridge), Amanda Abbington (Miss Mardle), Calum Callaghan (George Towler), Ron Cook (Mr. Crabb), Deborah Cornelius (Miss Blenkinsop), Grégory Fitoussi (Henri Leclair), Tom Goodman-Hill (Mr. Grove), Kika Markham (Lois Selfridge), Frances O'Connor (Rose Selfridge), Malcolm Rennie (Fraser), Sadie Shimmin (Miss Plunkett), Kara Tointon (Rosalie Selfridge), Samuel West (Frank Edwards), Aidan McArdle (Lord Loxley), Aisling Loftus (Agnes Towler), Trystan Gravelle (Victor Colleano), Amy Morgan (Grace Calthorpe), Sacha Parkinson (Connie Hawkins), Katherine Kelly (Lady Mae), Amy Beth Hayes (Kitty Hawkins), Lauren Crace (Doris), Lee Moulds (Sales Assistant), Sai Bennett (Jessie Pertree), Greg Austin (Gordon Selfridge)
Megtekintések:
5,388 (116)
Leírás:
A Mr. Selfridge a merész amerikai vállalkozó Harry Gordon Selfridge életéről és az 1909-ben Londonban az Oxford streeten alapított híres áruházáról szól. A férfiról, akinek az volt a küldetése, hogy a vásárlást izgalmassá tegye. A Mr. Selfridge szereplőinek élete és szerencséje összekapcsolódik a fantasztikus áruház alapítóéval. Harry, a családja, a barátai és a személyzet megmutatják a londoni élet gazdag keresztmetszetét. A divatos Mayfair társaságtól a csillogó fények, a ragyogás és a londoni színházvilág színfalak mögötti ármánykodásáig. Az üzleti tárgyalásoktól és a privát póker partiktól, a füstös jazz klubokig és a dolgozó férfiak és nők által látogatott kávézókig. Mindez a nagyváros története, az új kor hajnalán.

Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:

Hozzászólások

2018-11-26 23:38:18 - Milka Köszönöm a feltöltést! Rendkívüli életút a leszármazottai is kiemelkedtek,újítók voltak a saját területükön.