Ki vagy, Doki? 6. évad 1. rész

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Doctor Who
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2005
Játékidő:
45 perc
imdb_icon értékelés:
8.6
Készítők:
Szereplők:
Nicholas Briggs (Daleks), Peter Capaldi (The Doctor), Billie Piper (Rose Tyler), David Tennant (The Doctor), Bradley Walsh (Graham O'Brien), Paul Kasey (Ood Sigma), Freema Agyeman (Martha Jones), Matt Smith (The Doctor), Jenna Coleman (Clara), Jodie Whittaker (The Doctor), Karen Gillan (Amy Pond), Ruari Mears (Cyberman), Arthur Darvill (Rory), Kevin Hudson (Cyberman), Tosin Cole (Ryan Sinclair), Mandip Gill (Yasmin Khan), Simon Carew (Cyberman), Jon Davey (Cyberman)
Megtekintések:
18,035 (1,925)
Leírás:
Rose Tyler (Billie Piper), a csinos fiatal lány egy londoni áruházban dolgozik. Egy napon véres, megmagyarázhatatlan események tanúja lesz, és veszélybe kerül az ő élete is. Azonban felbukkan egy rejtélyes férfi (Christopher Eccleston), aki magát nemes egyszerűséggel Doktornak nevezi, és aki nem csak őt menti meg... Rose rövid időn belül egy lázas és mozgalmas csata közepén találja magát, ahol a tét nem más, mint a Föld és az emberiség megmentése. A lány hamar rájön, hogy új barátja még annál is különösebb, mint ahogy ő gondolta. A Doktor ugyanis képes utazni térben és időben, hogy felvegye a harcot az ellenséggel. Amennyiben Rose vele tart, tanúja lehet a Föld jövőbeni pusztulásának, találkozhat Charles Dickens-szel a múltban és szembesülhet olyan eseményekkel, amelyeket előtte lehetetlennek hitt. Csupán egy dolog biztos: ez az utazás egy életen át tart.

Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:

Hozzászólások

2020-03-03 18:57:02 - David33 Hála a programozó kollégának mivel megcsinálta hogy lehessen beküldeni 0. részt is így a teljes sorozat felkerült feliratosan. Szinkronnal az első két évad. Ha van rá igény feltehetem a maradék pár évadot is szinkronnal.

INFO: A 7x15-ös a rész az 50. évfordulós speciál rész a Day of The Doctor ha esetleg valaki azt keresné.

2020-02-17 13:43:27 - David33 Elkezdtem újra feltölteni a sorozatot. Hamarosan felkerül a teljes széria feliratosan és szinkronosan is. Utóbbival csak addig ameddig van szinkron.