Better Call Saul 4. évad 1. rész

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
46 perc
imdb_icon értékelés:
8.7
Kategória:
Szereplők:
Giancarlo Esposito (Gus Fring), Giancarlo Esposito (Gustavo 'Gus' Fring), Jonathan Banks (Mike Ehrmantraut), Patrick Fabian (Howard Hamlin), Michael McKean (Chuck McGill), Bob Odenkirk (Jimmy McGill), Rhea Seehorn (Kim Wexler), Michael Mando (Nacho Varga)
Megtekintések:
32,193 (1,296)
Leírás:
A "Better Call Saul" a Breaking Bad előzménysorozata, amely hat évvel a Breaking Bad cselekménye előtt játszódik. Főszereplője Saul Goodman (Bob Odenkirk alakítja), az ő drámai karakterváltozását kíséri végig a tízrészes sorozat, mielőtt Walter White ("Breaking Bad") ügyvédévé lépne elő. A sorozat első epizódjában még Jimmy McGillként ismerjük meg a főszereplőt, később változik csak át úgy a neve mint saját karaktere Saul Goodmanre. Jimmy jelentéktelen kis ügyvédként dolgozik, mindennapos küzdelmet folytat a megélhetéséért. Jimmy mellett, de sokszor ellene dolgozik mint rendőr, később magánnyomozó Mike Ehrmantraut - az ő karaktere szintén a Breaking Bad sorozat egyik kulcsfigurája.

Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:

Hozzászólások

2020-08-19 14:44:30 - Venturaaaa 1 Imádom ! Nagyon jellemépítő sorozat ez is, ahogy a koronázatlan sorozatok ásza a Breaking Bad is.