Rossz csillagzat 1. évad 7. rész

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Star-Crossed
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2014
Játékidő:
0 perc
imdb_icon értékelés:
7.1
Kategória:
Készítő(k):
Szereplők:
Johnathon Schaech (Castor), Tom Hillmann (Mr. Montrose), Louise Lombard (Saroya), Victoria Gabrielle Platt (Gloria Garcia), Susan Walters (Maia), Stephany Jacobsen (Eva Benton), Merle Dandridge (Vega), Aimee Teegarden (Emery Whitehill), Melise (Julia Yeung), Brina Palencia (Sophia), Matt Lanter (Roman), Dora Madison (Zoe), Jesse Luken (Eric), Greg Finley (Drake), Natalie Hall (Taylor Beecham), Grey Damon (Grayson Montrose), Titus Makin Jr. (Lukas Parnell), Chelsea Gilligan (Teri)
Megtekintések:
3,474
Leírás:
A 6 éves Emery Whitehill egy amerikai kisvárosban éli felhőtlen hétköznapjait. Egy nap felbukkan a házban egy menedéket kereső, földönkívüli kisfiú, az atriai Roman. Emery befogadja a kis atriait, rejtegeti és gondoskodik róla. A hatóságok azonban felfedezik Roman hollétét, és brutális kegyetlenséggel elhurcolják. Emery hosszú évekig nem tudja, mi történhetett barátjával. 10 évvel később jut a tudomására, hogy a földre érkezett atriaiakat, így Romant is egy fegyveresekkel körülvett területen, a "Szektorban" őrzik. A hatóságok most úgy döntenek, hogy az atriaiak létét többé nem titkolják a társadalom elől, és egy új kísérlet keretében a földönkívüli gyerekeket egy emberi iskolába küldik tanulni. A kísérlet célja, hogy kiderítsék, képesek-e az atriaiak integrálódnia az emberek világába. A kiszemelt gimnázium nem más, mint Emery iskolája. Emery boldog, hogy ismét találkozhat régi barátjával, és arra is rá kell jönnie hogy a vagány, jóképű sráccá cseperedett Roman kifejezetten tetszik neki.

Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:

Hozzászólások

2022-04-20 12:39:22 - ildimate6491 Elment

2019-08-29 16:21:32 - Nagypetra 1 Borzasztó!!!!!! Akadozik másodpercenként, kár a helyet foglalni. De a film biztos jó.Kár hogy nem tudom megnézni.