A Simpson család 5. évad 3. rész

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Simpsons
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1989
Játékidő:
22 perc
imdb_icon értékelés:
8.6
Kategória:
Szereplők:
Hank Azaria (Moe Szyslak), Julie Kavner (Marge Simpson), Nancy Cartwright (Bart Simpson), Dan Castellaneta (Homer Simpson), Pamela Hayden (Milhouse Van Houten), Tress MacNeille (Agnes Skinner), Tress MacNeille (Dolph), Harry Shearer (Ned Flanders), Yeardley Smith (Lisa Simpson)
Megtekintések:
29,192 (1,570)
Leírás:
Aki még nem ismeri a Simpson családot, annak fogalma sincs arról, hogy egy rajzfilm ilyen humoros is lehet! Immár több mint 10 éve fut az amerikai televízióban töretlen, sőt, egyre növekvő népszerűséggel a különös Simpson család hajmeresztően vicces hétköznapjait bemutató rajzfilmsorozat. Az atomerőműben dolgozó, kissé bugyuta Homer, felesége, a kontymagassági világrekordot tartó Marge, egyetlen szertelen fiúk, a mindig minden kópéságra kapható Bart, a család esze, a kis Lisa és a mindig láb alatt totyogó aprócska cumis Maggie népszerűsége mostanra olyan figurákéval vetekszik, mint Mickey Egér, Superman és Tapsi Hapsi! A siker nem véletlen, hiszen a nem csak rikító sárga külsejük miatt abnormális Simpsonék kalandjaik során a mindenki által jól ismert hétköznapi helyzeteket, a legismertebb sztárokat, politikusokat és a legnagyobb filmsikereket figurázzák ki rendkívül eredeti és harsány humorral.

erotikus munka

Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:

Hozzászólások

2021-04-18 00:20:45 - Trinity8122 Mióta a disney át vette a gyeplőt , nekem legalább is , egyre gagyibb az újj szinkron hangok még csak csak . A horror lomb háza szériánál érződik , de a normál ep -nél is . Family guy nál is . Amit a disney át vesz romlásnak indul .

2020-09-13 01:16:30 - corvinusgothic Egyszerűen képtelen vagyok az új hangokat megszokni, pedig próbálom. Lehet mostantól lenne igény a feliratos verzióra, ha valaki megcsinálná.

2019-10-04 16:24:39 - wiliams15 1 a 30 évad 10 részénél késik a hang

2019-06-27 00:37:51 - Masonic 2 Székhelyi József nélkül nem az igazi... Bart hangja sem a régi...