M.O.D.O.K. 1. évad 6. rész

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2021
Játékidő:
0 perc
imdb_icon értékelés:
6.3
Kategória:
Szereplők:
Trevor Devall (Balder the Brave), John DiMaggio (A.I.M. Agent), Nathan Fillion (Simon Williams), Melissa Fumero (Melissa Tarleton), Aimee Garcia (Jodie Tarleton), Bill Hader (Angar the Screamer), Jon Hamm (Iron Man), Patton Oswalt (M.O.D.O.K.), Alan Tudyk (Arcade), Wendi McLendon-Covey (Monica Rappaccini), Jon Daly (Super-Adaptoid), Ben Schwartz (Lou Tarleton), Beck Bennett (Austin Van Der Sleet), Zara Mizrahi (Carmilla Rappaccini), Sam Richardson (Gary)
Megtekintések:
511 (96)
Leírás:
Május 21-én mutatta be a Marvel’s MODOK című sorozat első évadát a Disney-hez tartozó Hulu nevű streamingszolgáltató. A produkció mögött a kultikus Robot Chicken készítői, Eric Towner és Alex Kramer állnak. Az elborult és néha felháborító poénok, a karikatúrába illő karakterek sem hiányoznak a produkcióból. A sorozat főszereplője egy világuralomra hajtó szupergonosz, aki egy lebegő székben ül, óriási feje van és hiperintelligens, ennek ellenére az élete lassan romokban hever. A sorozat egyedi animációja mellett a történetmesélés sem mindennapi. A szériában a főszereplő zűrös hétköznapjai és balhés magánélete szórakoztatja a közönséget. Modok: Születési nevén George Tarleton a Marvel egyik legrégebbi, visszatérő gazfickója. Karrierjét az A.I.M. (Advanced Idea Mechanics) tehetséges, de jellegtelen technikusaként kezdte. Aztán a (részben általa alkotott) Kozmikus Kocka segítségével jelentősen megnövelték az intelligenciáját (a kísérlet kellemetlen mellékhatásaként viszont brutálisan elkorcsosult a teste). Noha a szervezet eredetileg csak élő-számítógépként akarta alkalmazni akarta Tarletont, a lebegőszékes szuperagy fellázadt teremtői ellen, majd átvette az uralmat az A.I.M. fölött. Így született meg a szuperintelligens és szuperkegyetlen pöffeteg, M.O.D.O.K. (azaz Mental Organism Designed Only for Killing; a magyar képregények lapjain: Mentális Organizmus Durva és Ocsmány Kivégzésekre).

Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:

Hozzászólások

2022-01-18 19:23:23 - ricsicsi 1 Köszönjük a feltöltést!Szerintem is nagy marhaság. Kár.

2021-11-06 18:11:23 - kibic Kedves feltöltő! Kérném az 1 évad 7, 8, 9, 10. részt is! Szupi lenne dood v mixdrop megosztón égetett felirattal. Köszi!

2021-10-03 21:11:26 - manolo 1 ez valami bődületes marhaság

2021-09-28 15:48:12 - LucaLove 1 Köszönjük a feliratokat!

2021-09-28 11:24:34 - lnagy5911 2 Minden nap új részek!
Részletek: Facebook: Vimisubs