Rex Kanadában 3. évad 10. rész

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Hudson & Rex
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
0 perc
imdb_icon értékelés:
7.3
Kategória:
Megtekintések:
4,241
Leírás:
Charlie Hudson nyomozó mindig számíthat csapatára. A St. John’s-i Kiemelt Bűnügyek Egysége nem ismer lehetetlent. Charlie állandó társa az egykori K-9-es német juhászkutya, Rex, aki már többször is megmentette a nyomozó életét. Ő az egység szíve, melynek állandó segítője Dr. Sarah Truong, a Törvényszéki Patológia fiatal és vonzó vezetője, aki talán Charlie számára nem csupán kolléga. Az egység vezetője a vasmarokkal irányító Joe Donovan főfelügyelő, aki sosem törik meg a nyomás alatt. Velük van még Jesse, az informatikai elemző, aki valóságos számítástechnikai zseni. Rex tartja a lelket csapatában a városi bűnözés elleni mindennapos küzdelem során. Nem csupán Charlie kitartó erőfeszítései teszik különlegessé a csapatot, Rex elszántsága, emberfeletti érzékei, ügyessége és gyorsasága gyakran segítenek a St. John’s partjaira vetődő bűnözők kézre kerítésében. Legyen az emberrablás, gyilkosság, túszejtés, csalás, vagy akár a legmagasabb helyeken tapasztalt korrupció, az elkövetőknek számolniuk kell Charlie-val, Rexszel és csapatukkal.

Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:

Hozzászólások

2024-04-11 17:15:12 - hildapeter A többi is, 5 évad 11 rész tökéletes volt. Köszönöm a feltöltést. Remélem ,ha van még több rész, azt is fel teszitek.

2023-05-16 11:39:43 - KrisN 1 Kérnék másik linket, mert a 2. évadtól nem működik ,, hqq.ac ,, link. 17. résztől pedig nincs elérhető link, a 3. évadot is beleértve. Köszönöm.