WandaVision 1. évad 3. rész

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2021
Játékidő:
0 perc
imdb_icon értékelés:
8.2
Készítők:
Szereplők:
Paul Bettany (Vision), Brian Brightman (Sheriff), Emma Caulfield Ford (), Emma Caulfield Ford (Dottie), Emma Caulfield Ford (Dottie Jones), Grey Griffin (), Amos Glick (Dennis the Mailman), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff), Debra Jo Rupp (Mrs. Hart), Josh Stamberg (Director Tyler Hayward), Kat Dennings (Darcy Lewis), David Lengel (Phil Jones), Kathryn Hahn (Agnes), Shane Berengue (Tactical S.W.O.R.D. Agent), Jolene Purdy (), Jolene Purdy (Beverly), Randall Park (Jimmy Woo), Evan Peters (Pietro Maximoff), Zac Henry (Beekeeper), Ithamar Enriquez (Commercial Man), Teyonah Parris (Monica Rambeau), Alan Heckner (Agent Monti), Asif Ali (), Asif Ali (Norm), Jett Klyne (Tommy Maximoff), Victoria Blade (Commercial Woman), Selena Anduze (Agent Rodriguez), Julian Hilliard (Billy Maximoff), David Payton (Herb), Sydney Thomas (Commercial Girl), Wesley Kimmel (Commercial Boy)
Megtekintések:
7,690 (2,667)
Leírás:
A WandaVison egy minisorozat, ami 2020 decemberében debütál a Disney+-on, méghozzá a Marvel Moziverzum 4. fázisának részeként. A sorozatban Paul Bettany és Elizabeth Olsen is visszatérnek Vízió és Skarlát Boszorkány, azaz Wanda Maximoff szerepében. A két Bosszúálló mellett több kisebb szereplő is fel fog bukkanni a sorozatban, akikkel már találkozhattunk az évek során, mint például a Thorból ismert Kat Dennings Darcy Lewis szerepében, illetve A Hangya és a Darázsban a Jimmy Woo nevű ügynököt alakító Randall Park, továbbá a Marvel Moziverzumban először feltűnő Teyonah Parris, aki a felnőtt Monica Rambeau-t fogja alakítani (egy pillanatra látható is a trailerben), akinek karakterével a Marvel Kapitányban ismerkedhettünk meg először. A népszerű komikus-színész Kathryn Hahn pedig egy kotnyeles szomszédasszony szerepében lesz látható a szériában .

Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:

Hozzászólások

2021-02-27 02:33:21 - Lajos32 1 David alias minden filmes oldalról kibannolt Darkegle.Senkiházi látszik mekkora életed van.a gyerekeidet a Gyámügyhivatal elakarja vinni a rossz körülmények miatt mert veszényben vannak szegény gyerekek még patkány is van nálatok a förtelem putriba nálad.az én gyerekemet legalább nem fogják intézetbe elvinni te alkoholista.

Ja énis azt mondanám nem volt időm rá guggle forditós a Satorra..vizsgáltasd ki magadat téged kibanoltak a Mov cc-ről kibanoltak a Mozicsillagról is.sehol nem türik a Skizofrénokat.itt a Netmozin csak én bannoltalak ki kb 300 xor egy év alatt mig Staff voltam.

Most is látszik,hogy falusi skizofrén vagy ezer sort irtál.még a Netmozi tulaj is facebook-on letiltott meg őtis zaklattad őrült falusi debil.
Őrülnék ha a Skizofrén agyadig már eljutna 4 év után mióta irom neked,hogy nézzél levegőnek ne zaklas minket fogyatékos.épp elméjű ember már felfogta volna.
Jujj eszt még tesem hiszed el amit hazudgálsz ezzel a 8-as Vandavision forditással.3 fordotásod van utánzó hazudós Skizofrén van még a múlheti 7-es rész VandaVision..meg a Zs Sator 2019.Opensub az életed te szerencsétlen évek óta onnan szeded le a feliratokat.mániákus,hazudós vagy klinikai eset vizsgáltasd ki magad te elmeháborodott.mindenhol kb 800 regisztácód van az őrült szófosós skizofrénokat sehol nem szeretik.kibanolják!

Ja és én most is dolgozom csak a telefon számlám több havonta mint a munka nélkül Segélyed hazudós csöves!

2021-02-27 00:49:28 - David33 1 Neked mindig kötekedni kell Lajos? Egyébként nem fordítottam a Satort sem 3 napig csak tudod egyeseknek van élete is, két gyerek mellett meg pláne. És nem az a gond hogy megcsináltatsz valakivel egy feliratot hanem az hogy úgy állítod be mintha tökéletes lenne. Nekem sosem azzal volt bajom hogy csinálsz valamit hanem hogy hogyan csinálod. Alapból hozzá se nyúltam volna a sorozathoz ha azt látom normális feliratot kap. Egyébként attól mert valaki nem nézi a Marvelt vagy olvassa a képregényeket 20 éve mint én még le lehet jól fordítani. Olyan mondaok hibásak a feliratotokban aminek semmi köze a Marvelhez. Annak idején Anolin vagy nem is tudom kinek mondam negatív kritikát egy feliratáról aztán szépen megbeszéltük privátban, tanácsot adtam neki és azóta semmi gond. De te folyamatosan vitázol és parasztozol stb. Nem lehet veled értelmesen beszélni.

Nem mellesleg nekem a fordítás a hivatalos melóm szóval ha akarnék se tudnék túl sok plusz feliratot fordítani hobbi szinten. Elég sok munkámat töltöd fel ide nem mellesleg mégsem buzeráltalak miatta hogy szedd le. Ezerszer mondtam már hogy ne személyeskedj, ha segítség kell valakinek segítek de úgy nem ha támadsz mindenkit. Vegyél vissza és akkor nem lesznek gondok és ne csak arra gondolj hogy kereshetnél sok pénzt hanem arra is hogy a nézők megkapják a lehető legjobb minőséget.

2021-02-26 21:15:06 - Lajos32 3 De nagy hős tett mert jobban forditottál egy 23 éves kis csajnál aki életében nem nézet Marvelt.te meg 20 éve nézel Marvelt.de ha nem Marvel film ről van szó nudli vagy.a Satort 3 napig forditottad ami másnak az a 450 sor 3 óra.

2021-02-26 17:26:26 - Christofer David33 még szerencse ,hogy itt vagy nekünk teljesen el vagyunk veszve :D

2021-02-26 15:41:27 - David33 3 2 8. rész saját fordítással beküldve. Ebben már nincsenek hibák és kihagyott szövegek. Jó szórakozást!

2021-02-22 00:49:43 - Christofer :D :D

2021-02-21 18:11:55 - Flamand sziasztok! mixdrop link lesz esetleg? előre is köszi

2021-02-15 11:39:53 - Meet2Domain Először nem tetszett, ami annak is köszönhető, hogy sem a superhero, sem a képregények világában nem vagyok ismerős. Láttam pár Marvell illetve néhány DC filmet, de nem voltam oda értük - a DC pedig nem is érdekelt. Ez a sorozat viszont tetszik, szépen beindult, várom a további részeket!

2021-02-05 15:13:29 - David33 4 4 5. rész beküldve egyelőre angol felirattal. Burtális rész volt. Nem spoilereznék de így 10 év után eljött az amire sokan vártak! A rész végi jelenetre célzok. Szerintem innentől már a nyekergők is azt mondják majd hogy: "Legjobb Marvel sorozat evör." :D

2021-01-31 08:40:57 - gejoistvan 9 Az idiótáknak írok most (mint soxor) az üzenet ez lenne: AKINEK NEM TETSZIK, AZ NE NÉZZE! De könyörgöm ilyeneket olvasok: ...én utálom a sci-fi-ket de ezt most megnéztem és szar....Hát én ilyenkor szoktam gondolkodni azon, hogy a full idióta csávónak vajon fegyvert fogtak a buta fejéhez, hogy megnézze? Nézzél rom-kom-ot öcsém az talán leesik! Vagy a kisvakond kalandjai...
"-Ha nem a te inged,
akkor ne vedd fel!
-Ha nem a te gondod,
felejtsd el!"

2021-01-29 12:08:56 - David33 6 2 Na hát ha valaki a 4. rész után azt meri mondani, hogy ez a sorozat nem egyedi és csak egy hülye szitkom paródia akkor nem tudom eddig miért nézte az MCU-t. És most már azt sem lehet mondani hogy nem tudtok mindent mert konkrétan mindent szájba rágtak ami az első 3 részben történt.

Angol feliratos linkek beküldve. Magyar felirat jön amint a feliratok.info-s srácok elkészülnek vele.

2021-01-17 22:11:17 - David33 3 Ha valaki akkor én pont nem vagyok Disney vagy MCU fanboy mert az MCU 95%-a kb copy paste közepes szar. Ugyan az összes. Ezért is tetszik ez a sorozat eddig mert ez végre valami más, egyedi. Más kérdés hogy tudtam hogy nem lesz közönség kedvenc pont azért mert más. Ráadásul ezt a két karaktert csak azok szeretik akik valóban ismerik is őket hiszen az MCU-ban ÖSSZESEN volt 10 perc jelenetük. Pont minap láttam Youtube-on egy videót amibe benne volt minden közös jelenetük. Rövidebb volt mint itt egy rész. Sokat elmond az MCU-ról. Nekem meg ugye ez a két karakter nagy kedvencem már vagy 20 éve hisz képregény olvasó vagyok és sokkal komolyabb karakterek és sokkal többet érdemelnének mint amit eddig kaptak. De az MCU sose lesz igazán komoly mert az már most is látszik hogy ha csak kicsit is eltérnek a megszokottól akkor a többség nem fogja elviselni.

Ezért sem értem minek csápolnak a tipikus MCU fanok az X-Menekért mikor azok baromira nem a tipikus MCU karakterek akik viccesek hisz mindegyik egy megtört személyiség.

2021-01-17 21:57:10 - Elesmere @David33
1.
engem nem is érdekel az egész, csak azt próbáltam elmondani hogy a marvel -hez mérten ez NEKEM nem színvonal, biztosan igaz az úgy ahogy te leírtad, nekem annyit sem ér ez az egész ahogy egy kutyának a PS5, csupán arra akartam kitérni hogy sok más film mellet is most már ezekben a képregény adaptált filmekbe, erősen bele keverik a transzhumanizmust, (igen tudom a képregényekben is benne van, de azok nem voltak ennyire közönségorientáltak) ez az egyik ok, a másik - 2. szerintem nem azon van a hangsúly ki mennyire tudja elolvasni, vagy elemezni ezeket a dolgokat, én azt javaslom neked olvas utána a Disney -nek, és azt is hogy értelmezd ezeket az u.n. rejtett utalásokat, mert valljuk be ez a marvel szálat máshogy is be lehetett volna mutatni, sokkal kifinomultabban, sokkal színvonalasabban, de mind1 is mert mióta Disney az egész nem érdekel már, ez csak válasz a kommentedre, és ennyi, semmi " offense " vagy ilyesmi nincs benne, és valószínűleg utolsó kommentek amiket írok itt.

2021-01-17 20:48:04 - David33 1 2 A sorozat arra reflektál teszem hozzá elég okosan hogy Wanda milyen durva idegösszeroppanáson megy át. A sorozat tele van az emlékeivel pl a Stark pirító ami vörösen pislog és egy bombának a hangját utánozza ami arra utalás mikor egy Stark bomba megölte a szüleit. Aztán a Hydrás óra amit Strucker néven adnak aki ugye kísérletezett rajta és a testvérén stb. A sitcom stílus meg azért van mert a sitcomokban általában minden szuper és vicces és az ő élete nem ilyen. Ráadásul az erejének köszönhetően bármit megtehet így a külső tényezők pl este mikor az ágyban feküdtek és próbáltak bejutni kintről az illetők ebbe a világba vagy be sem tudnak jutni vagy ha mégis bekerülnek elfelejtik kik is valójában. Valószínű ezért a piros repülő kicsike mert az fix hogy az egy valódi volt eredetileg. A méhész a végén hogy csak ebben a világban az, nem beszélve Monica-ról akit kislányként már láttunk a Marvel Kapitányban vagy a szöszi nőről aki egy pillanatra észhez tért meg is vágta magát majd hirtelen helyreállt minden. Már kétszer megnéztem és egyre több ilyet találok. Szóval megértem ha nem tetszik de hogy gagyi és szemét az túlzás. Remekül össze van rakva a sorozat és mivel minden rész új évtizedet mutat be nagyjából az 5-6. rész után már rátérünk az áhított akcióra. De ez a sorozat egy dráma ami tökéletesen illik Wandához csak meg kell látni a sorozatban a jeleket.

Egyébként baromira nem az a célja a sorozatnak hogy megmagyarázza a multiverzmot az a Strange film lényege lesz, ez csak felvezeti. Ez Wanda erejét és elméjét meg úgy általában az egész életét mutatja be. Te kevered elég durván itt az infókat.

Ajánlom hogy olvasd el a Vízió és a Mutánsvilág képregényeket talán jobban megérted mi miért is történik.

2021-01-17 19:51:48 - Elesmere Köszi a feltöltést, köszi a fordítást!
...már elnézést de ehhez egy ilyen gagyi sorozatot kell csinálni, ami nevetségesnek sem, sokkal inkább szánalmasnak mondható, azért mert így magyarázzák meg a több valóság elméletet, hogy " Vanda" létre tud hozni egy saját (alternatív) valóságot, ami kapcsolódik majd Strange univerzumába, és több pókember elmélethez társítható, és a mutánsok világához köthető, komolyan ehhez ilyen sorozat dukál? már elnézést de ez borzalmas!
Az embereknek akik feltöltötték, és lefordították tényleg Respect! de én nem fordítanék erőfeszítést erre a szemétre, az IMD pontszám meg a Marvel, és a sátánista Disney, miatt lehet 7 pont felett, nem hinném hogy a leadott 2 db rész ennyi pontot elér...
Csak egy vélemény, nem szoktam kommentet írni, csak akkor ha vmi tényleg nagyon jó vagy nagyon rossz, és a Marvel helyében letagadnám ezt a filozófiai komédiát sci-fi előadásban.
Loki sorozat alig várom....

2021-01-17 08:03:58 - jocikaa1976 1 2-rész...É.F.

2021-01-17 02:23:31 - David33 2 Ott van az, legalábbis nálam nincs ezzel gond.

2021-01-16 23:58:16 - deniel95 a clipwatching.com és az aparat.cam linkeken nincs felirat

2021-01-16 23:23:55 - David33 1 1 Megérkezett a 2. rész feliratos verziója is. Jó szórakozást!

2021-01-16 20:10:17 - ricsicsi 2 Köszönjük a feltöltést!Nekem tetszik,ebben a köntösben, háttérrel, stílusban,de akinek fura, neki itt egy kis segítség a sorozat könnyebb megértéséhez:https://hu.ign.com/scarlet-witch-tv-series/55781/feature/marvel-kisokos-mi-a-fene-az-a-wandavision-avagy-minden-amit-a-marvel-fura-uj-sorozatarol-tudni-erdem

2021-01-16 18:45:06 - David33 1 1 Aki nem tudja, hogy bele kezdjen-e a sorozatba és kíváncsi, hogy milyen lett az itt elolvashatja a spoiler mentes kritikát róla. Mivel én írtam így ide már nem írnám le mit gondolok a sorozat első két részéről. :D
https://vdrome.hu/kritikak/wandavision-1-evad-1-2-resz-spoiler-mentes-kritika

2021-01-16 17:49:47 - jocikaa1976 1 É.F

2021-01-16 17:12:44 - NG :thankyou: a feltöltést és a feliratot. :thumbsup:

2021-01-16 16:24:39 - David33 1 1 Megérkezett az 1. részhez a felirat. Gondolom hamarosan jön majd a 2. részhez is.

2021-01-15 13:01:15 - David33 3 Igen feliratok.info oldalon MorTuadh. Twitteren nála lhet érdeklődni mikor teszi fel de mivel két rész került fel így nyilván több időbe telik majd.
https://twitter.com/MorTuadh

2021-01-15 11:16:14 - NG Hali. Lehet tudni hogy ki fogja a feliratot csinálni? Előre is :thankyou: