Vészhelyzet Mexikóban 1. évad 54. rész

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
60 perc
imdb_icon értékelés:
7.3
Kategória:
Készítők:
Szereplők:
Federico Ayos (Rafael Calderón), Eugenia Cauduro (Simona), Marisol del Olmo (Constanza), Iliana Fox (Susana de Galván), José Elías Moreno (Gonzalo Olmedo), Rodrigo Murray (René Castillo), Jorge Ortiz de Pinedo (Dr. Enrique Lara), Dalilah Polanco (Luz González), Lorena Garcia (Pamela Miranda), Ricardo Mendoza (El Coyote), Daniel Arenas (David Paredes), Grettell Valdez (Ana Caballero), Erika de la Rosa (Mireya Navarro), Osvaldo de León (Sergio), Carlos de la Mota (Luis Galván), Daniel Tovar (Daniel Juárez), Mauricio Hénao (Marco Ávalos), Livia Brito (Regina Villaseñor), Isabel Burr (Cynthia Guerrero), Scarlet Gruber (Tania Olivares), Michel López (Diego Martínez), Jaime Maqueo (Gabriel Galván), Rodolfo Salas (Arturo Molina)
Megtekintések:
663 (234)
Leírás:
A Szakorvosi Rendelőintézet kiváló orvosainak minden napra jut egy-egy komplikált eset. Nincs ez másképp most sem, amikor is egy buszbaleset sérültjeit kell ellátniuk, akik ráadásul mind gyerekek. Míg odakint a szülők és a sajtó türelmetlenül várják a tájékoztatást, Gonzalo és Regina életeket mentenek. Dr. Lara viszont nem vizsgálja meg körültekintően az egyik kisfiút, aminek tragikus következményei lesznek...

Megtekintő linkek

Hozzászólások

2020-11-14 15:46:44 - mrv 87 részes a sorozat...

Nem rossz sorozat, bár vannak benne tipikus spanyol részletek, amik negatívan érintik a színvonalat, illetve vannak részletek, amik más orvosos sorozatból vannak átvéve (pl. drogozó orvos, stb.).
A sorozat nem az a tipikus vészhelyzeti sorozat, nem a betegekről, gyógyításukról szól, hanem a kórház dolgozóinak mindennapjairól 50%-ban és 50%-ban pedig a szereplők magánéletéről... de ez az első 5 percben kiderül, ahol mindenről szó van, kivéve a kórházról. 30 rész alatt konkrét gyógyítás alig néhány volt, viszont 1-2 esetnél grafikával illusztrálják a problémát, ami így érthetőbbé teszi a dolgot és nem túl sűrű, hogy dokumentumfilmre hajazzon.
Maga a történet elég szappanopera jellegű, azaz vannak áskálódók, vannak tipikus szerelmi szálak, vannak titkok, csalások.

A waav tárhely számomra használhatatlan volt, mert kikapcsolt reklámblokkoló mellett is azt írja, hogy kapcsoljam ki, így más oldalról emelem át a nézhető clipwatching linkeket az első néhány résznél, de elég sok részben vannak 1-2 mp-es ugrások, ismétlődések, ez kicsit zavaró, de a történet ettől még érthető. Utána Videa linkekre álltam át, ami már nem ilyen ugrálós, ott csak a végén zavaró a random videók automatikus betöltése. Mára a Videa is kiírja, hogy kapcsoljam ki a reklámblokkolót és noha kikapcsolom, továbbra is írja, így számomra már ez is használhatatlan, pedig jelenleg csak ilyen linkek élnek.
Az általam közreadott linkek nem sajátok, hanem más oldalon fellelhető anyagok "embed" nélkül. Sajnos az 54. résznél részemről megállt a tudomány, mert router szinten van több, mint 100 000 cím blokkolva, így egy film miatt nem fogom az egészet feloldani... erre volt a Tor böngésző, ami átlépett a szűrésen, de azon meg nem mindig töltődik be a Videa oldala, így a "feltöltésekkel" és a film további nézésével sajnos leállok. Az Indavideó kezdte ezt a fajta szivatást, a Videa is átvette... ne csodálkozzanak, ha visszaesik a nézettségük. Nem véletlenül nézem neten a filmeket és nem tévében, ahol 10-20 percenként van 10 percnyi reklám. Ha a neten is be akarják vezetni ezt a gusztustalan pofámba nyomott reklámos dolgot, akkor nem látogatom az oldalaikat. Ennyi.

Más oldalakon folytatódott a feltöltés, így aki tudja nézni a videás linkeket, annak javaslom, hogy keressen más forrást a neten!