Vészhelyzet Mexikóban 1. évad 2. rész

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
60 perc
imdb_icon értékelés:
7.1
Kategória:
Készítők:
Szereplők:
Federico Ayos (Rafael Calderón), Eugenia Cauduro (Simona), Marisol del Olmo (Constanza), Iliana Fox (Susana de Galván), José Elías Moreno (Gonzalo Olmedo), Rodrigo Murray (René Castillo), Jorge Ortiz de Pinedo (Dr. Enrique Lara), Dalilah Polanco (Luz González), Lorena Garcia (Pamela Miranda), Ricardo Mendoza (El Coyote), Daniel Arenas (David Paredes), Grettell Valdez (Ana Caballero), Erika de la Rosa (Mireya Navarro), Osvaldo de León (Sergio), Carlos de la Mota (Luis Galván), Daniel Tovar (Daniel Juárez), Mauricio Hénao (Marco Ávalos), Livia Brito (Regina Villaseñor), Isabel Burr (Cynthia Guerrero), Scarlet Gruber (Tania Olivares), Michel López (Diego Martínez), Jaime Maqueo (Gabriel Galván), Rodolfo Salas (Arturo Molina)
Megtekintések:
295 (114)
Leírás:
A Szakorvosi Rendelőintézet kiváló orvosainak minden napra jut egy-egy komplikált eset. Nincs ez másképp most sem, amikor is egy buszbaleset sérültjeit kell ellátniuk, akik ráadásul mind gyerekek. Míg odakint a szülők és a sajtó türelmetlenül várják a tájékoztatást, Gonzalo és Regina életeket mentenek. Dr. Lara viszont nem vizsgálja meg körültekintően az egyik kisfiút, aminek tragikus következményei lesznek...

Megtekintő linkek
Évad:

Hozzászólások

2020-10-12 14:46:44 - mrv Nem rossz sorozat, bár vannak benne tipikus spanyol részletek, amik negatívan érintik a színvonalat, illetve vannak részletek, amik más orvosos sorozatból vannak átvéve (pl. drogozó orvos, stb.).
A sorozat nem az a tipikus vészhelyzeti sorozat, nem a betegekről, gyógyításukról szól, hanem a kórház dolgozóinak mindennapjairól 50%-ban és 50%-ban pedig a szereplők magánéletéről... de ez az első 5 percben kiderül, ahol mindenről szó van, kivéve a kórházról.
Maga a történet így 7 rész után elég szappanopera jellegű, azaz vannak áskálódók, vannak szerelmi szálak, vannak titkok, csalások.

A waav tárhely számomra használhatatlan, mert kikapcsolt reklámblokkoló mellett is azt írja, hogy kapcsoljam ki, így más oldalról emelem át a nézhető clipwatching linkeket, amilyen tempóban haladok a nézéssel.
Elég sok részben vannak 1-2 mp-es ugrások, ismétlődések, ez kicsit zavaró, de a történet ettől még érthető.