Vészhelyzet Mexikóban 1. évad 13. rész

Beágyazott videó
cover
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
0 perc
imdb_icon értékelés:
7.6
Kategória:
Készítő(k):
Szereplők:
Federico Ayos (Rafael Calderón), Eugenia Cauduro (Simona), Iliana Fox (Susana de Galván), José Elías Moreno (Gonzalo Olmedo), Rodrigo Murray (René Castillo), Dalilah Polanco (Luz González), Lorena Garcia (Pamela Miranda), Daniel Arenas (David Paredes), Grettell Valdez (Ana Caballero), Erika de la Rosa (Mireya Navarro), Osvaldo de León (Sergio), Carlos de la Mota (Luis Galván), Daniel Tovar (Daniel Juárez), Mauricio Hénao (Marco Ávalos), Livia Brito (Regina Villaseñor), Isabel Burr (Cynthia Guerrero), Scarlet Gruber (Tania Olivares), Michel López (Diego Martínez), Rodolfo Salas (Arturo Molina)
Megtekintések:
4,367
Leírás:
A Szakorvosi Rendelőintézet kiváló orvosainak minden napra jut egy-egy komplikált eset. Nincs ez másképp most sem, amikor is egy buszbaleset sérültjeit kell ellátniuk, akik ráadásul mind gyerekek. Míg odakint a szülők és a sajtó türelmetlenül várják a tájékoztatást, Gonzalo és Regina életeket mentenek. Dr. Lara viszont nem vizsgálja meg körültekintően az egyik kisfiút, aminek tragikus következményei lesznek...

Megtekintő linkek

Hozzászólások

2020-12-28 12:51:10 - mrv 87 részes a sorozat...

Nem rossz sorozat, bár vannak benne tipikus spanyol részletek, amik negatívan érintik a színvonalat, illetve vannak részletek, amik más orvosos sorozatból vannak átvéve (pl. drogozó orvos, stb.).
A sorozat nem az a tipikus vészhelyzeti sorozat, nem a betegekről, gyógyításukról szól, hanem a kórház dolgozóinak mindennapjairól 50%-ban és 50%-ban pedig a szereplők magánéletéről... de ez az első 5 percben kiderül, ahol mindenről szó van, kivéve a kórházról. Konkrét gyógyítás alig néhány volt, viszont 1-2 esetnél grafikával illusztrálják a problémát, ami így érthetőbbé teszi a dolgot és nem túl sűrű, hogy dokumentumfilmre hajazzon. Talán az összes kiemelkedő esetkövetés alig 10 lehet.
Maga a történet elég szappanopera jellegű, azaz vannak áskálódók, vannak tipikus szerelmi szálak, vannak titkok, csalások.

Az utolsó részbe zsúfoltak bele mindent, így kicsit összecsapottnak tűnik a vége, ezt vagy dupla részben vagy hosszabban kellett volna lezárni szerintem.

Ettől függetlenül nézhető.