Programozott fantáziák 1. évad 11. rész

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2009
Játékidő:
30 perc
imdb_icon értékelés:
5.5
Készítők:
Szereplők:
Joanne Alderson (Bethany Montrose), Levi Freeman (Colin Sommers), Richard Roy Sutton (Adrian Turner), Noelle DuBois (Dr. Penny Serling), Vanessa Broze (Julia White), Austin Ball (Dr. Philip Wise), Ester Radday (Voice Over)
Megtekintések:
351 (162)
Leírás:
18+ Felnőtt tartalom!!! A 4Ever Innovations briliáns, fiatal tudóscsapata emberi klóntechnológiával, emlékek letöltésével és eladásával foglalkozik. Az ő fejlesztéseikkel pótolhatók lesznek elveszett szeretteink, fantáziáink valóra válhatnak, és megalkotják a tökéletes szeretőket is. Ám a fényes jövőkép mellett sötét titkok is rejtőznek a 4Ever Innovations ajtajai mögött, amelyeket sokszor jobb nem megtudni, mert akár életünkkel is fizethetünk érte.

Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:

Hozzászólások

2020-08-08 06:02:15 - dinaodi Az alapkoncepció egészen jó és izgalmas is lenne...DE!!A probléma csak annyi, hogy a sok szexjelenet, ami a film 85-90%-át teszi ki, tehát a cselekményt lelassítja, szinte érdektelenné teszi, mivel a sok erotikus tartalom elvonja a figyelmet.Sokszor már szinte követhetetlen a szálak gabalyodása, mivel mindenki mindenkivel...kissé elment a kedvem tőle, most vagyok a 8.résznél, még egy darabig megpróbálok kitartani, de a türelmem fogytán van, lehet, hogy hamarosan rolót húzok...köszi a feltöltést.