Los Angeles legjobbjai 2. évad 6. rész

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
L.A.'s Finest
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
0 perc
imdb_icon értékelés:
6.2
Kategória:
creators:
Szereplők:
Ernie Hudson (Joseph Vaughn), Jessica Alba (Nancy McKenna), Gabrielle Union (Sydney Burnett), Laz Alonso (Warren Hendrix), Rebecca Budig (Carlene Hart), David Fumero (Jason Calloway), Duane Martin (Ben Baines), Ryan McPartlin (Patrick McKenna), Adam Rose (Nathan Baker), John Salley (Fletcher), Joshua Alba (Nico Perez), Barry Sloane (Dante Sherman), Zach Gilford (Ben Walker), Taylor Black (Emma Mitchell), Sabina Gadecki (Jen Striker), Miguel Gomez (Ricky Leon), Sophie Reynolds (Isabel McKenna), Ciara Riley Wilson (Letti Ramirez)
Megtekintések:
8,331
Leírás:
A Bad Boys filmek spin-off sorozata, főszerepben Sydney Burnett ügynökkel aki új társat kap Nancy McKenna személyében aki a nők egyenlőségéért küzdött és ráadásul anyuka is. Nem sok közös van bennük és még kevesebb az olyan kérdés amiben egyetértenek, leszámítva azt hogy LA-ben le kell számolni a bűnözéssel...

Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:
Epizód:

Hozzászólások

2020-02-23 22:05:41 - mrv 1 Nem igazán kötött le... Azt sem értettem, miért kellett egy szép hosszú hajú csajszit az első részben lekopaszítani és így elrondítani... de ezt már egy magyar sorozatban sem értettem.
Vontatott, zavaró az "akciójeleneteknél", hogy attól lesz mozgalmas a film, hogy össze-vissza lóbálják a kamerát és hirtelen váltogatnak képet.

Aztán szórták a pénzt (szó szerint)...
1. Ha nem tett el, mert rendőr és ennyire megbízható, honnan lett pénz új autóra?
2. Eltett egy részt (mert a motor biztosításából nemigen futotta akkora sportkocsira), akkor viszont korrupt volt, így újabb kérdés merül fel, hogy miért is ő a jó zsaru?

Nem lett lezárva az alkoholista nő sem, mert célozgatott rá többször, hogy nem ő volt. Ha így van, akkor ki? Ha meg nem így van, miért mondta, ha amúgy is meg akart halni?

Földelés egy hajón??? Mert a kiscsaj azt kereste, hogy a földeléshez akarta érinteni a vezetéket, hogy szikrázzon. A "földelés" max a negatív a hajón, (pozitív, negatív), de Live-Neutral-Föld a 220-as váltóáramú rendszerben létezik, ahol a föld valóban a földbe leszúrt vasrúd... de egy hajón hova szúrnának ilyet... és ha már az a sok vezeték, pirosat a feketéhez, (ha már ilyen színek voltak) és máris szikrázik.

Berakja a kártyát a telefonba és azonnal tud hívni. Még ha le is volt tiltva, berakja, engedélyezi, hálózatot keres, regisztrál, hív, ez legalább 15-20 másodperc. Ha nincs letiltva a GSM (azaz segélyhívás elérhető), a készülékbe helyezett SIM addig nem él, amíg a készülék újra nincs indítva, ami több perc is lehet. Tehát ez a jelenet sem valós.

Az efféle összedobott jeleneteket (bakikat) lehetne még hosszan sorolni.

Több robbanás és tűz kb. 10 évvel ezelőtti szinten volt odavetítve, látszott, hogy nem is ég semmi.

Beszerelték a megfigyelőkamerát a szellőzőbe (levágták a szélére), majd rátoltak egy jó nagy fedőlapot, ami eleve takarta volna a képet, plusz ugye a szellőző lapkák, de mégis pont vízszintes HD minőségű képet láttak vele a megfigyelő monitoron.
De ha már ez a jelenet... patkányirtók, aztán egyiknél sincs szer, szerszám, de ez nem tűnik fel senkinek, hogy a munkaruhás emberke a nagy semmivel hogyan képes patkányt irtani.

Szóval hiba, hiba, hiba, ...
Kidolgozottabbat várna az ember a mai világban.

2019-06-03 20:19:11 - horvi1968 1 Az első résznél mindig remeg a film,élvezhetettlen. Az összes lejátszon.

2019-05-27 22:57:22 - 2 Clipwacingnál meg kell nyomni a C gombot csak akkor megy a magyar felirat.C gomb és katt az Eng sub-ra az magyar amúgy