The Society 1. évad 1. rész

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Society
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
0 perc
imdb_icon értékelés:
7.1
Kategória:
Készítő(k):
Szereplők:
Jack Mulhern (Grizz), Kathryn Newton (Allie Pressman), José Julián (Gordie), Sean Berdy (Sam Eliot), Toby Wallace (Campbell Eliot), Jacques Colimon (Will LeClair), Olivia Nikkanen (Gwen), Grace Victoria Cox (Lexie), Gideon Adlon (Becca Gelb), Olivia DeJonge (Elle Tomkins), Salena Qureshi (Bean), Alex MacNicoll (Luke Holbrook), Spencer House (Clark), Natasha Liu Bordizzo (Helena Wu), Kiara Pichardo (Madison), Alex Fitzalan (Harry Bingham), Kristine Froseth (Kelly Aldrich), Emilio Garcia-Sanchez (Jason)
Megtekintések:
1,526
Leírás:
A The Society-ben is nagyjából 100 gyerek a főszereplő, és egy kirándulásról érkeznek haza, hogy arra döbbenjenek rá, hogy egy lélek nincs rajtuk kívül a városukban. Sem a szüleik, se senki. Mi a franc történhetett? Mindenki nyom nélkül eltűnt? Vagy elrabolták a lakókat? Vagy nem a lakók tűntek el, hanem ők? Esetleg nem a saját városukba kerültek, hanem valami hasonmásba? Vagy valami alternatív dimenzióba?

Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:

Hozzászólások

2019-06-16 12:17:38 - syles Igen a Netflix csupa unalmas sorozatot gyárt, pl.
Ozark, Stranger Things, House of Cards, Orange is the New Black, American Crime Story
Ezt Te sem gondoltad komolyan...

2019-06-07 17:57:07 - ElGringo 1 Feltöltést,a forditást és a jószándékot köszönöm, bár maga a film egy unalom. Látszik hogy Netflix...