Star Wars: Ellenálás 1. évad 14. rész

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2018
Játékidő:
30 perc
imdb_icon értékelés:
5.0
Szereplők:
Dee Bradley Baker (Glem), Donald Faison (Hype Fazon), Tovah Feldshuh (Aunt Z), Lex Lang (Major Elrik Vonreg), Lex Lang (Major Vonreg), Scott Lawrence (Jarek Yeager), Mary Elizabeth McGlynn (4D-M1N), Suzie McGrath (Tam Ryvora), Jim Rash (Flix), Stephen Stanton (Griff Halloran), Bucket (R1-J5 a.k.a 'Bucket'), Christopher Sean (Kazuda Xiono), Bobby Moynihan (Orka), Jonathan Lipow (Glitch), Justin Ridge (R1-J5 a.k.a 'Bucket'), Liam McIntyre (Commander Pyre), Josh Brener (Neeku Vozo), Myrna Velasco (Torra Doza), Jason Hightower (Captain Doza)
Megtekintések:
3,312 (2,183)
Leírás:
A sorozat időben nem sokkal a The Force Awakens előtt játszódik. A főszereplője Kazuda Xiono, aki egy fiatal pilóta, és az Ellenállás felkéri, hogy kémkedjen az egyre erősödő First Order után. Sok új karakter mellett pár régi kedvenc is feltűnik, konkrétan BB-8, Poe Dameron és Captain Phasma is látható lesz....

Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:

Hozzászólások

2018-12-21 09:50:13 - Domino85 2 gifacio, nagyon megkeseredett egy ember lehetsz. Valamennyi HSZ-ed mocskolódó, elégedetlenkedő. Sürgősen kezeltesd magad és változtass az életeden. Rossz olvasni a kommenjeidet. Nem szar ez a sorozat, csak nem a te ízlésvilágodnak megfelelő. Továbbá igen valószínű, nem te vagy a célközönsége.