Brooklyn

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
117 perc
imdb_icon értékelés:
7.5
Kategória:
Father Flood:
Georgina:
Miss Kelly:
Shabby Woman:
Rose Lacey:
Készítők:
Mrs. Kehoe:
Mary Lacey:
Mrs Brady:
Rendező:
Eilis:
Tony:
Jim Farrell:
George Sheridan:
Ship Waiter:
Timid Woman:
Priest:
Szereplők:
Eva Birthistle (Georgina), Brid Brennan (Miss Kelly), Barbara Drennan (Shabby Woman), Fiona Glascott (Rose Lacey), Maeve McGrath (Mary), Julie Walters (Mrs Kehoe), Julie Walters (Mrs. Kehoe), Jane Brennan (Mary Lacey), Emma Lowe (Mrs Brady), Saoirse Ronan (Eilis), Eileen O'Higgins (Nancy), Art Campion (George Sheridan), James Corscadden (Ship Waiter), Emily Bett Rickards (Patty), Gillian McCarthy (Timid Woman), Hugh Gormley (Priest (as Father Matt Glynn))
Megtekintések:
1,287 (724)
Leírás:
Eilis (Saoirse Ronan) többre vágyik, mint amennyi jutott neki. Elhagyja hát az anyai otthont, és Írországból New Yorkba költözik. 1950-ben ez egy magányos, kíváncsi lány számára ez olyan, mintha egy másik bolygóra került volna. Hamar magával is ragadja a nagyváros forgataga, és a honvágyat gyorsan legyőzi egy mindent elsöprő szerelem. Ám nem ilyen egyszerű új életet kezdeni. A lány régi élete nem tűnik el nyomtalanul, és Eilis hamarosan válaszút előtt találja magát: választania kell két világ és két élet között.

Elérhető megtekintő linkek: 44

Hozzászólások

2021-05-05 21:09:50 - hildapeter Hang minősége kiváló, mint maga a film is!Köszönöm szépen!

2019-12-14 00:37:00 - kokard 1 Ez szinkronosan annyira borzasztó, hogy az valami hihetetlen. Kacsa hangja van a főszereplőnek. Aki kiválogatta a szinkron színészeket, meg aki erre rábólintott, azoknak addig ütném a fejét egy szívlapáttal míg meg nem értenék hogy ilyen gyatra, több helyen is félre fordított, kacsahangú munkát nem adunk ki a kezünkből. Aki még nem látta annak azt ajánlom hogy eredeti nyelven nézze, mert annyira nem passzol a szinkron, mint lecsóhoz a trappista sajt...