Hellraiser: Halálos

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Hellraiser: Deader
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2005
Játékidő:
88 perc
imdb_icon értékelés:
4.5
Kategória:
Amy Klein:
Katia:
Rendező:
Pinhead:
Charles:
Betty:
Winter:
Joey:
Group Leader:
Resurrected Deader:
Young Amy:
Subway Cop #2:
Deader Guide:
The Arrogant Reporter:
Amy's Father:
Subway Cop #1:
Szereplők:
Kari Wuhrer (Amy Klein), Ioana Abur (Katia), Constantin Barbulescu (Landlord (as Costi Barbulescu)), Constantin Barbulescu (The Landlord (as Costi Barbulescu)), Doug Bradley (Pinhead), Simon Kunz (Charles), Simon Kunz (Charles Richmond), Linda Marlowe (Betty), Paul Rhys (Winter), Marc Warren (Joey), Ionut Chermenski (Group Leader (as Ionut Chermenschi)), Georgina Rylance (Marla), Madalina Constantin (Anna), Maria Pintea (Young Amy), Hugh Jorgin (The Arrogant Reporter), Daniel Chirea (Amy's Father), Mircea Constantinescu (Subway Cop #1)
Megtekintések:
371 (203)
Leírás:
A botrányos újságírónő, Amy Klein (Kari Whurer) egy felvétel nyomán az egyre népszerűbb, bizarr kultusz után kutat. A felvétel szerint a fiatalokból álló, titokzatos banda tagjai zombivá változnak a bandavezér, Winter (Paul Rhys) és egy másik bandatag, Marla közreműködésével. A banda öngyilkosságra veszi rá a tagjait azzal a céllal, hogy ezáltal feltámassza a halottakat. Mire Amy megérkezik, holtan találja Marlát, egy rejtélyes kockával a kezében. A titokzatos tárgyat felviszi a hotelszobájába, kinyitja, és ezzel megkezdődik pokolbeli utazása.

Elérhető megtekintő linkek: 25

Hozzászólások

2021-02-28 13:53:13 - purpelwind 1 amikor egy ilyen filmben egy amcsi azt mondja hogy Románia europa söpredéke.....na már ez miatt érdemes megnézni :D