Jurassic Park

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1993
Játékidő:
127 perc
imdb_icon értékelés:
8.1
Kategória:
Malcolm:
Rendező:
Készítők:
Ellie:
Grant:
Wu:
Nedry:
Mate:
Worker in Raptor Pen:
Gennaro:
Volunteer #1:
Volunteer Boy:
Harding:
Muldoon:
Rostagno:
Dodgson:
Szereplők:
Jeff Goldblum (Malcolm), Samuel L. Jackson (Arnold), Richard Attenborough (Hammond), Laura Dern (Ellie), Sam Neill (Grant), Ariana Richards (Lex), BD Wong (Wu (as B. D. Wong)), BD Wong (Wu), Wayne Knight (Nedry), Joseph Mazzello (Tim), Martin Ferrero (Gennaro), Christopher John Fields (Volunteer #1), Gerald R. Molen (Harding (as Jerry Molen)), Gerald R. Molen (Harding), Bob Peck (Muldoon), Miguel Sandoval (Rostagno), Cameron Thor (Dodgson)
Megtekintések:
2,812 (1,542)
Leírás:
John Hammond a világ legkiválóbb genetikusai segítségével valóra váltja élete nagy álmát: újraalkotja a jura-korban élt őslényeket, s őslényparkot rendez be egy eldugott szigeten. A park tervezői áttörhetetlen biztonsági rendszert dolgoznak ki a majdani látogatók védelmére. Arra azonban nem számítottak, hogy egyik emberük a konkurencia megbízásából kikapcsolja a rendszert. Az őslények elszabadulnak, s kiderül, hogy sokkal gyorsabbak, intelligensebbek és veszélyesebbek, mint ahogy azt a park megalkotói gondolták.

Elérhető megtekintő linkek: 26

Hozzászólások

2021-02-08 18:58:22 - ildimate6491 1 Mostanában mindent logikusabban nézek újra végig! A TRex, hogy a manóba jutott ki abból a mély árokból?