Elefánt dal

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Elephant Song
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2014
Játékidő:
110 perc
imdb_icon értékelés:
6.5
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Catherine Keener (Nurse Susan Peterson), Carrie-Anne Moss (Olivia), Larry Day (Sergeant Taylor), Xavier Dolan (Michael Aleen), Colm Feore (Dr. James Lawrence), Bruce Greenwood (Dr. Toby Greene), Matt Holland (Bruce), Guy Nadon (Dr. Craig Jones), Enrique Pérez-Mesa (Marcus), Ethan Bolduc (Michael, 5 Years Old), Germano Santana (Michael, 7 Years Old), Malluly Hernandez (Dresser), Yurenia Martin (Dresser), Anthony Oseyeau (Phineas), Cindy Sampson (Christelle), Melody Godin-Cormier (Amy Greene), Mark Donker (Jakobus Aleen), Gianna Corbisiero (Florence Da Costa)
Megtekintések:
1,063
Leírás:
Titokzatos módon eltűnik egy pszichiáter a kórházból, melyről korábban kellemetlen pletykák keringtek. Az ügyet Dr. Toby Green vizsgálja, aki szerint az orvos utolsó betege információkat rejteget a kollégájáról, Dr. Green szándéka, hogy kezelésbe veszi a kiszámíthatatlan pácienst, miközben figyelmen kívül hagyja Peterson nővér tanácsát, aki a legjobban ismeri a beteget. Ahogy Michael bizonyságot tesz átlagon felüli intelligenciájáról, megkérdőjeleződik, ki is dominál: az orvos vagy a páciens?

Elérhető megtekintő linkek: 16

Hozzászólások

2018-12-13 20:15:07 - asdf 4 Nem is tudom... Olyan értelmetlen az egész!
Nem annyira rossz film, ötletes, és jó az elképzelés, de olyan üres marad valahogy! Ezt a majd' 2 órát jobban is el tudtam volna tölteni! Semmiről nem maradtam volna le, ha nem nézem meg.