Cop Mortem

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2016
Játékidő:
111 perc
imdb_icon értékelés:
3.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Zsolt Anger (Berger), Zolee Ganxsta (Apache), Károly Gesztesi (Kárpáthy), Oszkár Gáti (Réti), Anna Götz (), Iván Kamarás (John Holdon), Gábor Salinger (Edeváry), Zsolt Nagy (Hardy), Zsolt Páll (Rezes), Máté Gesztesi (Nyomozó), Ralph Berkin (Chuvallo), Norbert Kovalik (Young Holdon), László Seprenyi (Szeiler), Veronika Madár (Mistress Tiszai), Dalma Nyitrai (Berger's girlfriend)
Megtekintések:
1,117 (678)
Leírás:
A történet hősei budapesti rendőrök, akik egy rituális gyilkosságsorozat tetteseit üldözik. A nyomozásban végletekig kimerült zsaruk egyszerre vadászok és vadak ebben a játszmában, az áldozatok ugyanis egytől-egyig rendőrök. Ebben a kiélezett helyzetben nem fogadják tárt karokkal a Londonból érkező Interpol ügynököt, John Holdont (Kamarás Iván), a sorozatgyilkosságok szakértőjét. Rezes századossal (Páll Zsolt), a gyilkosságiak nyomozójával hol rivalizálva, hol vállvetve, de kérlelhetetlen elszántsággal vetik magukat az elkövetők nyomába. Versenyfutásuk az idővel motoros klubokon, egyetemeken, bérverekedők titkos edzőtermein át vezet. Az életveszélyes akciók és vérre menő küzdelmek során azonban egyre inkább megkérdőjeleződik, valójában ki kinek az oldalán is áll...

Elérhető megtekintő linkek: 6

Hozzászólások

2020-04-11 15:40:09 - biborszel ez valami borzalom.....nagyon gagyi,,,mintha kisiskolások papirrol olvasnák a fogalmazásukat. És ha állitolag ez a Kamarás gyerek hazánk egyik legjobb "szinésze" akkor ki lehet a legszarabb?? én szégyenlem hogy magyar vagyok :( ez az ország megérett a pusztulásra. Én kérek elnézést.

2019-01-26 11:21:10 - Vackor66 Nem nagyon van ennél lejjebb. Rettenetes.

2018-05-24 11:02:49 - ricsicsi Szuperek vagytok srácok,nagyon jó volt!Nagyon régóta vártam már rá.Szerintem kifejezetten elindult valami bíztató változás a magyar filmgyártásban.A Kincsem,a Brazilok,a Viszkis is jó volt,és ez a film sem volt csalódás számomra.Jó kis akció volt,nekem Kamarás Iván és Gáti Oszkár Játéka tetszett nagyon,Anger Zsolté kevésbé,de Ganxta Zolee is hozta a formáját.Már csak a Pappa Piára,a Salamon király kalandjaira,és a Valami Amerika 3-ra várok.

2018-05-24 01:19:00 - kiscsop kőszőnőm hogy megnezhettem----ez előszőr is egy pici kőltsegű film akcio jelenetei nagyon jo mivel rendező kaszkadőr tartalom .......xanszta zoolee tetszett benne vegen verekedes nem 10/10