Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2007
Játékidő:
160 perc
imdb_icon értékelés:
7.5
Kategória:
Jesse James:
Zee James:
Robert Ford:
Frank James:
Charley Ford:
Baggagemaster:
Ed Miller:
Rendező:
Martha Bolton:
Express Messenger:
Wood Hite:
Engineer:
Dick Liddil:
Mary James:
Danish Train Passenger:
Tim James:
Ukranian Train Passenger:
Young Train Passenger:
Szereplők:
Brad Pitt (Jesse James), Mary-Louise Parker (Zee James), Casey Affleck (Robert Ford), Sam Shepard (Frank James), Sam Rockwell (Charley Ford), James Defelice (Baggagemaster (as James DeFelice)), Garret Dillahunt (Ed Miller), Joel McNichol (Express Messenger), Jeremy Renner (Wood Hite), J.C. Roberts (Engineer), Paul Schneider (Dick Liddil), Brooklynn Proulx (Mary James), Dustin Bollinger (Tim James), Darrell Orydzuk (Ukranian Train Passenger), Jonathan Erich Drachenberg (Young Train Passenger)
Megtekintések:
1,052 (619)
Leírás:
Az 1870-es évek Jesse James nevétől volt hangos. Az egykori konföderációs katona, akinek életét tönkretette a polgárháború, a maga sajátos módján vágott vissza a déliek vereségéért az uniónak. Bandájával végigportyázta a vadnyugatot, bankokat, vonatokat rabolt ki. Az egyszerű ember számára amolyan Robin Hood volt, aki szembeszállt a farmereket kizsákmányoló vasúttársaságokkal és bankokkal, és amit elvett a gazdagoktól, azt a szegényeknek adta. Sokak számára pedig ő volt az utolsó vadnyugati hős, a szabadság és az amerikai szellem szimbóluma.

Elérhető megtekintő linkek: 31

Hozzászólások

2021-05-12 08:18:59 - qamu74 Koszi a feltoltest!!

2021-02-15 01:26:33 - SamTaylor 2 Ne nézd meg!

2019-12-05 20:34:13 - LucaLove 2 Nekem tetszett. Lassabb, mint egy átlag akciófilm de ez a világ ilyen volt és westernfilmek is hasonlóak.