Förtelmes főnökök

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Horrible Bosses
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2011
Játékidő:
98 perc
imdb_icon értékelés:
6.9
Kategória:
Dr. Julia Harris, D.D.S.:
Dave Harken:
Jack Pellit:
Nick Hendricks:
Mr. Anderton:
Dale Arbus:
Bobby Pellit:
Kurt Buckman:
Rendező:
Jamie:
Hank Preston:
Thomas, Head of Security:
Margie Emerman:
Szereplők:
Jennifer Aniston (Dr. Julia Harris, D.D.S.), Kevin Spacey (Dave Harken), Donald Sutherland (Jack Pellit), Jason Bateman (Nick Hendricks), Michael Albala (Mr. Anderton), Lindsay Sloane (Stacy), Reginald Ballard (Kurt's Co-Worker), Charlie Day (Dale Arbus), Barry Livingston (Kurt's Co-Worker), Jason Sudeikis (Kurt Buckman), George Back (Kurt's Co-Worker), Meghan Markle (Jamie), Jennifer Hasty (Kurt's Co-Worker), Steve Wiebe (Thomas, Head of Security), Celia Finkelstein (Margie Emerman)
Megtekintések:
2,178 (1,171)
Leírás:
Dave Harken (Kevin Spacey) megalomán marketinges, Dr. Julia Harris (Jennifer Aniston) szexmániás fogorvos, Bobby Pellitt (Colin Farrell) pedig mindent tönkretesz maga körül. Ők hárman a világ legutálatosabb főnökei. Kurt (Jason Sudeikis), Nick (Jason Bateman) és Dale (Charlie Day) a szenvedő alkalmazottak, akik felbérelik Jonest (Jamie Foxx) három piszkos munkára. Jones azonban csak tanácsadóként hajlandó közreműködni, és azt tanácsolja, egymás főnökeit tegyék el láb alól. Az amatőr banda a sorozatokból vett fogásokkal vág neki a feladatnak.

Elérhető megtekintő linkek: 50

Hozzászólások

2020-09-01 18:27:32 - Sharer 1 Csak egy kicsi info Zsike77, amit a magyar szinkronban hallasz, a szinkronban az kb 60%-ban az amit az eredeti nyelven mondanak, amivel én okés vagyok, mert nem lehet mindent szó szerint leforditani ugy hogy az magyarul is jól hangozzon, és a magyar szinkron amugy is fasza.
Csak azért mondom mert jó tudni idegen nyelven, most pl éppen a világnyelven hogy értsed mivan, és ne zavarjanak ilyen kis hibák az INGYENFILMBEN...

2019-01-04 17:58:51 - Zsike77 2 Az első link fele magyar, fele angol. Szóval sz.r a szinkron...

2018-03-28 15:17:54 - Movieman Fasz kis comedy movie:D 10/6.5