Apádra ütök

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Meet the Parents
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2000
Játékidő:
108 perc
imdb_icon értékelés:
7.0
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Robert De Niro (Jack Byrnes), Blythe Danner (Dina Byrnes), Teri Polo (Pam Byrnes), Ben Stiller (Greg Focker), Owen Wilson (Kevin Rawley), Jon Abrahams (Denny Byrnes), Peter Bartlett (Animal Shelter Worker), Nicole DeHuff (Debbie Byrnes), John Elsen (Chicago Airport Security), Judah Friedlander (Pharmacy Clerk), Phyllis George (Linda Banks), Mark Hammer (Hospital Patient), Amy Hohn (Ticket Agent), Tom McCarthy (Bob Banks), James Rebhorn (Dr. Larry Banks), Kali Rocha (Flight Attendant), William Severs (Father O'Boyle), Bernie Sheredy (Norm the Interrogator)
Megtekintések:
1,633
Leírás:
Greg Beckur fülig szerelmes barátnõjébe, Pambe, és kész rá, hogy feltegye a nagy kérdést. Amikor a lánykérést félbeszakítja egy telefon Pam húgától - aki közli, hogy férjhez megy -, Greg rájön, hogy Pamela kezéhez a lány apján, a félelmetes Jack Byrneson át vezet az út. Amikor New Yorkba utaznak Pam húgának esküvõjére, Greg úgy érzi, ez a megfelelõ alkalom, hogy megkérje Pam kezét. Csakhogy minden balul üt ki, ami csak balul üthet ki. Amikor megérkeznek a szülõk festõi otthonába, Greget egy látszólag tökéletes családdal szembesül: szeretõ férj és feleség, értük rajongó fiú és két lány, valamint egy imádott macska. Ám Greg, aki a feszült helyzetekben a száraz humorhoz folyamodik, nem talál célba Jacknél, aki nyugdíjas mûkertész... és tekintélyt parancsoló figura. Szerinte senki nem méltó, nem elég jó elsõszülött lányának, Pamnek, és a tények, melyek szerint Greg macskagyûlölõ, ápolóként dolgozik és vezetékneve (Beckur) sem éppen szokványos, egyáltalán nem javítanak a helyzeten... Bár Greg összetöri magát, hogy jó benyomást keltsen, a hétvégéje azzal kezdõdik, hogy csomagja elveszik a reptéren, és ettõl kezdve egyik hajmeresztõ katasztrófa a másikat követi.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Apádra ütök és Vejedre ütök - Robert De Niro 1.38 GB 2011-02-07
08:45:38
subtitle
SD/HUN
green mark Apadra.Utok.2000.DVDRip.XviD.HUN-HLC 1.38 GB 2017-02-28
09:24:39
subtitle
SD/HUN
green mark Meet.the.Parents.2000.DVDRip.8.Bit.HEVC.x265.HUN.Read.Nfo-LION 1.18 GB 2021-04-12
11:01:04
Elérhető megtekintő linkek: 23

Hozzászólások

2022-04-09 18:52:29 - GaborGabor 1 Imádom mind a 3 részét. Hatalmas arcok!! Nem is tudnám megmondani hányszor is láttam a részeket! A mai napig végigröhögöm, hiába tudja az ember már, hogy mi következik egy-egy résznél, de pont amiatt is vicces szerintem. :D