Kelekótya karácsony

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Christmas with the Kranks
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2004
Játékidő:
99 perc
imdb_icon értékelés:
5.4
Kategória:
Vic Frohmeyer:
Nora Krank:
Luther Krank:
Officer Treen:
Officer Salino:
Walt Scheel:
Candi:
Rendező:
Aubie:
Bev Scheel:
Jude Becker:
Randy Becker:
Enrique Decardenal:
Umbrella Santa:
Father Zabriskie:
Ned Becker:
Spike Frohmeyer:
Blair Krank:
Szereplők:
Dan Aykroyd (Vic Frohmeyer), Jamie Lee Curtis (Nora Krank), Tim Allen (Luther Krank), Jake Busey (Officer Treen), Cheech Marin (Officer Salino), M. Emmet Walsh (Walt Scheel), Felicity Huffman (Merry), Caroline Rhea (Candi), Patrick Breen (Aubie), Elizabeth Franz (Bev Scheel), René Lavan (Enrique Decardenal), Austin Pendleton (Marty), Austin Pendleton (Umbrella Santa), Austin Pendleton (Umbrella Santa / Marty), Tom Poston (Father Zabriskie), Erik Per Sullivan (Spike Frohmeyer), Julie Gonzalo (Blair Krank)
Megtekintések:
881 (412)
Leírás:
Luther Kranknek tele a hócipője a karácsonnyal. Feleségével egyetértésben úgy dönt, hogy fittyet hány a szomszédság elvárásainak meg a decembertáji közerkölcsnek, és melegebb éghajlatra utazik a szeretetünnep cirkusza elől. Már kész az utazólista, már haragosuk az egész utca, amikor a házaspár Peruban élő lánya bejelenti, hogy odahaza szeretne karácsonyozni. A Krank házaspárnak egy napja van arra, hogy helyreállítsa a békét az utcabeli családokkal és békés karácsonyi otthont teremtsen - hóemberestül, ajándékostul, cukormázastul.

Elérhető megtekintő linkek: 31

Hozzászólások

2021-05-27 17:05:45 - ricsicsi 2 1 Köszönjük a feltöltést!Aranyos történet, de ahogy indult az alapján többet is ki lehetett volna hozni belőle szerintem. Több vígjáték, vicces elemmel. Ez csak az én véleményem.

2018-12-28 18:38:59 - Ninja 1 Vicces és kedves.Köszönöm a feltöltést.Pontozásom 10/8.