Amerikai pite 2.

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
American Pie 2
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2001
Játékidő:
108 perc
imdb_icon értékelés:
6.4
Kategória:
Heather:
Jim Levenstein:
Michelle Flaherty:
Jessica:
Kevin Myers:
Vicky:
Amber:
Jim's Mom:
John:
Danielle:
Justin:
Jim's Dad:
Stifler's Brother:
Chuck Sherman:
Rendező:
Szereplők:
Shannon Elizabeth (Nadia), Mena Suvari (Heather), Jason Biggs (Jim Levenstein), Alyson Hannigan (Michelle Flaherty), Chris Klein (Oz), Natasha Lyonne (Jessica), Thomas Ian Nicholas (Kevin Myers), Tara Reid (Vicky), Seann William Scott (Stifler), Lisa Arturo (Amber), Molly Cheek (Jim's Mom), Denise Faye (Danielle), Eugene Levy (Jim's Dad), Chris Owen (Chuck Sherman), Eddie Kaye Thomas (Finch)
Megtekintések:
1,645 (937)
Leírás:
A második részben újra együtt a díszes társaság, immáron túl a középiskolán és túl a férfivá avató élményeken. Ám a tapasztalatokból sosem elég, így a pitével bensőséges viszonyt ápoló Jim, a lovagias Oz, a titkon még mindig Vickyért epekedő Kevin, a hormonálisan túlvezérelt Stifler és a Stifler mamájára specializálódó Finch úgy dönt: a nyári vakáció idejére házat bérelnek a tengerparton, és parti-zónává alakítják a parti zónát. És valóban: buli ér bulit, kaland követ kalandot. Oz szeretné megismerni a telefon-szex gyönyöreit az épp Európában tanuló Heather-rel, ám valami mindig megzavarja a virtuális hancúrt. Az örök különc Finch Stifler mamáját várja, Stifler a szomszéd lányokat szeretné behatóbban megismerni, Jim pedig látogatást tesz a zenetáborban, hogy nem éppen zenei jellegű leckéket vegyen Michelle-től, mielőtt megérkezik bohém buli-tanyájukra Nadia, a cseh bombázó. Mit mondjunk még? Ezt a pitét is mindenki kajálni fogja!

Elérhető megtekintő linkek: 38

Hozzászólások

2019-01-15 19:50:27 - NG 1 Az első, a második, a harmadik része és a találkozó nagyon nagy 10-es. Jó vissza nézni őket :wink: