Tükrök 2.

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Mirrors 2
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2010
Játékidő:
86 perc
imdb_icon értékelés:
4.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
William Katt (Jack Matheson), Nick Stahl (Max Matheson), Christy Carlson Romano (Jenna McCarty), Alex Diaz (Puppeteer), Oneal A. Isaac (Day Guard), Evan Jones (Henry Schow), Lance E. Nichols (Detective Huston), Wayne Pére (Detective Piccirilli), Emmanuelle Vaugier (Elizabeth Reigns), Kevin Wasner (Puppeteer), Lawrence Turner (Keller Landreaux), Thomas C. Daniel (Electrician), Jenny Shakeshaft (Kayla), Ann McKenzie (Dr. Beaumont), Stephanie Honoré (Eleanor Reigns), Jon Michael Davis (Ryan Parker), Grant Case (Coffee Shop Customer)
Megtekintések:
1,361
Leírás:
Max és a menyasszonya autóbalesetet szenvednek, melyben a nő életét veszti. Egy évvel később Max apja megnyitja a Mayflower áruházat New Orleansban. A biztonsági őr, Henry hallott Max balesetéről, és felajánlja neki, hogy legyen a váltótársa. Max elvállalja, ám felkavaró látomásban lesz része, egy halott nőt lát a falakon elhelyezett tükrökben, és több gyilkosság is történik. Kiderül, hogy a lány egy Eleanor nevű volt alkalmazott, aki eltűnt. Miután Matt találkozik a lány testvérével, Elizabeth-tel együtt indul a rejtély felderítésére.

Elérhető megtekintő linkek: 34

Hozzászólások

2019-12-13 13:57:04 - dinaodi Köszi a feltöltést.Nagyon jó film, végig izgalmas, olyan S.K fílinges.Végig izgultam és lekötött ez nálam 10/10 mert ami jó az jó, nincs mese!:)

2019-01-04 13:45:07 - gabor1231 2 Az első jobb!!