Fedőneve: Sólyom

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Falcon Rising
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2014
Játékidő:
103 perc
imdb_icon értékelés:
5.8
Kategória:
Rendező:
Thiago:
Katarina:
John 'Falcon' Chapman:
Gang Member 2:
Cindy:
Hirimoto:
Cashier:
Tomoe:
Dr. Christo:
Író:
Child Prostitute:
Taxi Driver:
Szereplők:
Neal McDonough (Manny), Jimmy Navarro (Thiago), Millie Ruperto (Katarina), Michael Jai White (John 'Falcon' Chapman), Sala Baker (Gang Member 2), Jazmín Caratini (Nurse), Laila Ali (Cindy), Masashi Odate (Hirimoto), Lateef Crowder (Carlo), Hazuki Kato (Tomoe / Nurse), José Caro (Dr. Christo), Daniel Cardona (Kuka), Arianna Benitez (Child Prostitute), Jonathan Cardenales Rolon (Cage Officer), Ernesto Concepción (Bruno)
Megtekintések:
4,056 (3,084)
Leírás:
Az ex-tengerészgyalogos (Michael Jai White) húgát támadás éri Brazíliában, sérüléseibe majdnem belehal. Bátyja odautazik, hogy saját maga keresse meg a támadókat. Régi katonatársa (Neal McDonough) felajánlja segítéségét a tettesek felkutatásában. Ahogy nyomozásuk halad, rájönnek, hogy egyszerre kell szembe szállniuk az alvilággal, jakuzákkal és a helyi korrupt zsarukkal..

Elérhető megtekintő linkek: 34

Hozzászólások

2021-05-05 23:22:25 - Igazamvan 1 Az értékelése alapján egy jó film, ezért is néztem meg. A valóság az, hogy a 70-es évek végén, 80-as évek elején ez egy jó akciófilm lett volna. Ezt azonban 2014-ben csinálták, ami nagy baj. Semmi olyat nem hoz, amit ne láttunk már volna ezerszer. Sem a főhős múltja, vagy motivációja, sem a film vége, sem az egész sztori nem új, hanem elcsépelt, sablonos, minden mozzanata előre kitalálható, ahogy az akciójelenetek, de még a szereplők kinézete is a 35 évvel korábbi időszakot idézik. Aki nosztalgiázni akar, az nézzen meg inkább egy régi akciófilmet ehelyett. Ma egy 35 éves, szép állapotban megőrzött autó kincsnek számít, de aki ma gyártaná le ugyanazt az autót, az csődbe menne, senki nem venné meg, mert teljesen megváltoztak az elvárások az eltelt 3,5 évtized alatt.

2019-06-19 19:19:52 - GaborGabor Ez nagy szoveg volt, kalo :D

2019-02-11 00:08:03 - kalo jó kaksi lett a magyar cím....amit lehet azt el kell baszni.....még a film az nézhető, 10-es skálán kb 7-es de ezzel a címmel meg se nézném.... :D