Pillangó-hatás 3: Jelenések

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Butterfly Effect 3: Revelations
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2009
Játékidő:
90 perc
imdb_icon értékelés:
5.6
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Rachel Miner (Jenna Reide), Kevin Yon (Harry Goldburg), Richard Wilkinson (Lonnie Flennons), Chris Carmack (Sam Reide), Lynch R. Travis (Detective Dan Glenn), Dennis North (Sam's Father), Chantel Giacalone (Anita Barnes), Emily Sutton-Smith (Mother in the Park), Linda Boston (Landlady), Ulysses Hernandez (Paco), Michael Ellison (Anita's Boyfriend), Sarah Habel (Elizabeth Brown), Melissa Jones (Vicki), Trevor Callaghan (Josh), Catherine Towne (Young Jenna), Michael Paul Place (Young Sam), Mia Serafino (Rebecca Brown), Hugh Maguire (Detective Jack Nicholas)
Megtekintések:
1,272
Leírás:
Sam Reide-nek (Chris Carmack) van egy különleges képessége, amelynek révén vissza tud menni az időben. Testvére, Jenna (Rachel Miner) közreműködésével így hatékonyan tud segíteni a rendőrségnek megoldatlan bűnügyek felderítésében. Egy nap azonban felbukkan Sam meggyilkolt barátnőjének a húga, és azt állítja, hogy a férfi, akit a gyilkossággal vádolnak, valójában ártatlan, majd megkéri Sam-et, hogy próbálja megtalálni az igazi gyilkost. Sam azonban hatalmas kockázatot vállal ezzel, hiszen még a legapróbb beavatkozás is a saját múltjába végzetes hatással lehet jövőjére... A nagy sikerű Pillangó-hatás harmadik részében csak a szereplők változtak, izgalmakból és megdöbbentő fordulatokból viszont most sem lett kevesebb!

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Pillango.hatas.3.Jelenesek.2009.DVDRip.Xvid.HUN-BiTZoNe 1.10 GB 2014-12-30
16:24:54
subtitle
HD/HUN
green mark The.Butterfly.Effect.3.Revelations.2009.720p.BluRay.x264.ENG.HUN-LoveYou 4.69 GB 2023-07-18
10:06:46
Elérhető megtekintő linkek: 17

Hozzászólások

2021-01-17 09:24:04 - dinaodi 1 A film nagyon szuper, egy a bökkenő, hogy a folyamatosan felugró képernyőt takaró reklámok miatt idegesítő, 20 percig bírtam a felugrálást, hogy kinyomjam reklámokat.Utána feladtam, megnéztem egy másik oldalon.Azt megértem, hogy a film elindulása előtt reklámok vannak, ezt tolerálom is, de az már kiakaszt, hogy nem lehet nézni nyugiban.Nem köszönöm meg, mert ez így nagyon nem oké!!!!