Anatómia

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2000
Játékidő:
96 perc
imdb_icon értékelés:
6.1
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Franka Potente (Paula Henning), Barbara M. Ahren (Frau Henning (as Barbara-Magdalena Ahren)), Sebastian Blomberg (Caspar), Traugott Buhre (Prof. Grombek), Werner Dissel (Paulas Großvater), Benno Fürmann (Hein), Andreas Guenther (Franz (as Andreas Günther)), Antonia Cäcilia Holfelder (Gabi), Anna Loos (Gretchen), Thomas Meinhardt (Professor in München), Arndt Schwering-Sohnrey (David), Holger Speckhahn (Phil), Gennadi Vengerov (Präparator), Rüdiger Vogler (Dr. Henning), Oliver Wnuk (Ludwig (as Oliver K. Wnuk))
Megtekintések:
555 (426)
Leírás:
Az orvostanhallgató Paula kitűnő tanulmányi eredményei jutalmául részt vehet egy híres anatómia professzor heidelbergi kurzusán. A becsvágyó diáklány az egyetemi város nyári idilljét a high-tech bonctermek krómozott, hűvös világával cseréli fel, mégis, pontosan ez az, amire vágyott. Hamarosan azonban egy ismerősét látja viszont a boncasztalon. Úgy tűnik, hogy a tiszteletreméltó intézmény falai között gyilkos rejtőzik. A nyomok egy titkos szervezethez vezetnek, amelynek tagjai az anti-hippokratészi eskü szellemében tiltott kísérleteket folytatnak. Az eminens-racionális Paula egy irracionális titok nyomára bukkan és ezzel az ő élete is veszélybe kerül.

erotikus munka

Elérhető megtekintő linkek: 3

Hozzászólások

2021-03-25 01:09:36 - atag Ez tényleg egy hulladék, pedig lehetne jó film is. Külön gyönszem, hogy a magyar szöveg alatt a viszhang német maradt :D

2020-04-26 22:08:05 - diablo66 1 ez 1 nagy határ [email protected]!Nem megy el 1 percet se,hogy ne állna meg!Figyeljetek oda,hogyan van feltöltve!

2019-01-30 20:35:27 - tomcat0813 1 Kiszámítható,gagyi film. Tõbb lett volna benne...