X-Men: Az ellenállás vége

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
X-Men: The Last Stand
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2006
Játékidő:
104 perc
imdb_icon értékelés:
6.6
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Famke Janssen (Jean Grey), Halle Berry (Ororo Munroe), Kelsey Grammer (Dr. Henry 'Hank' McCoy), Anna Paquin (Marie), Patrick Stewart (Charles Xavier), Ben Foster (Warren Worthington III), Vinnie Jones (Cain Marko), James Marsden (Scott Summers), Ian McKellen (Erik Lehnsherr), Rebecca Romijn (Raven Darkholme), Shohreh Aghdashloo (Dr. Kavita Rao), Shawn Ashmore (Bobby Drake), Hugh Jackman (Logan), Michael Murphy (Warren Worthington II), Elliot Page (Kitty Pryde), Aaron Stanford (John Allerdyce), Daniel Cudmore (Peter Rasputin), Dania Ramirez (Callisto)
Megtekintések:
1,780
Leírás:
X professzor segítségével a mutánsok megtanulták irányítani és a jó ügy érdekében felhasználni képességeiket. Most azonban válaszút elé kerülnek: megõrzik különleges képességüket, annak ellenére, hogy az elszigeteli õket a többségtõl, vagy feladják adottságaikat, és beilleszkednek a társadalomba. A másságot betegségnek tituláló kormány által kifejlesztett gyógyszer valójában a kisebbség ellen irányul, annak beolvasztására, megsemmisítésére törekszik. Mindez fellépésre készteti a kirekesztettség ellen küzdõ, a természetfeletti képességeikhez ragaszkodó Farkast, Ciklont, Vadócot és a többi mutánst.

Elérhető megtekintő linkek: 41

Hozzászólások

2022-03-06 13:21:22 - Lacesz85 Mikor először láttam ezt a részt, az első 5 percben azt hittem ez egy valóra vált álom lesz. Aztán ahogy fellelkesültem, a végére úgy estem pofára. Szerintem kazasztrófálisan elb.....ák az egész filmet történetileg, a végéről ne is beszéljünk. Ettől kezdve a többi "x-men" filmről már nem is tudok a jóízlés határain belül nyilatkozni. Nagyon nagy kár értük, mert nekem az eredeti x-men képregények voltak a kedvenceim.