Batman és Drakula

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Batman vs. Dracula
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2005
Játékidő:
83 perc
imdb_icon értékelés:
6.6
Kategória:
Írók:
Szereplők:
Peter Stormare (Dracula), Jeff Bennett (Additional Voices), Tara Strong (Vicky Vale), Alastair Duncan (Alfred), Richard Green (Additional Voices), Tom Kenny (The Penguin), Kevin Michael Richardson (The Joker), Rino Romano (The Batman), Neil Ross (Additional Voices), James Sie (Additional Voices)
Megtekintések:
598
Leírás:
Miközben Gotham City a sötétség leple alatt alszik, két legendás figura szárnyra kap. Az egyikük a várost vámpírhadsereggé változtatja, a másik minden tőle telhetőt megtesz, hogy megakadályozza ezt a rémtettet. De Drakula nem közönséges ellenség: természetfeletti erővel bír, villámgyors, és képes a gondolatokat irányítani. Ezzel szemben a Sötét Lovag hipermodern eszközarzenálja ellenére is halandó ember, így kettejük összecsapása örökre Batman szárnyát szegheti. A két főhős mellett olyan kedvencek is szerepelnek, mint Joker, Pingvin és a sorozatban elsőként felbukkanó Vicky Vale, nem mondható hát más, mint hogy ez az egész estés rajfilm vérfagyasztóan nagyszerű!

Elérhető megtekintő linkek: 5

Hozzászólások

2020-10-03 20:04:12 - ricsicsi 1 Köszönjük a feltöltést!Batman ezúttal véresen komoly ellefelet kapott, szó szerint. Jó volt, érdekes combok vannak Batman ellenfelei tekintetében.(Hasfelmetsző, Zúzó,Rejtély rt. ellenfeli többek között)