Stephen King: Alvajárók

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Sleepwalkers
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1992
Játékidő:
91 perc
imdb_icon értékelés:
5.3
Kategória:
Cemetery Caretaker:
Író:
Mary Brady:
Lab Technician:
Captain Soames:
Tanya Robertson:
Forensic Tech:
Lab Assistant:
Housewife:
Horace:
Laurie:
Rendező:
Ira:
Charles Brady:
Andy Simpson:
Deputy Sheriff:
Mrs. Robertson:
Mr. Fallows:
Mr. Robertson:
Szereplők:
Stephen King (Cemetery Caretaker), Alice Krige (Mary Brady), John Landis (Lab Technician), Ron Perlman (Captain Soames), Mädchen Amick (Tanya Robertson), Clive Barker (Forensic Tech), Joe Dante (Lab Assistant), Monty Bane (Horace), Cynthia Garris (Laurie), Jim Haynie (Ira), Jim Haynie (Sheriff Ira), Brian Krause (Charles Brady), Dan Martin (Andy Simpson), Cindy Pickett (Mrs. Robertson), Glenn Shadix (Mr. Fallows), Lyman Ward (Mr. Robertson)
Megtekintések:
1,008 (583)
Leírás:
Charles Brady az édesanyjával egy kisvárosba költözik. A városka lakói nem sejtik, hogy az új szomszédok micsoda átváltozásra képesek. Eleinte az sem tűnik fel, hogy anya és fia az éj leple alatt különös céllal járja a békésen alvó várost. Mi azonban elárulhatjuk, hogy két modernkori vámpírról szól a rendkívül izgalmas film, akik a hagyományokhoz híven, gyanútlan szűzek vérével táplálkoznak. Tanya, Charles osztálytársa azonban mit sem tud a dologról, ezért amikor a fiú randira hívja, boldogan igent mond az aranyifjúnak.

Elérhető megtekintő linkek: 35

Hozzászólások

2022-04-27 22:23:57 - SlevinKelevra Köszönöm a feltöltést.

2019-09-05 14:39:53 - dinaodi 1 Köszönöm a feltöltést.Még mindig Stephen King a király, ha horrorról van szó.Nagyon jó volt, igazi ínyenceknek való film, jó a forgatókönyv a szereposztás és a színészek is jók.Végig izgalmas fenntartja a feszültséget, tanulhatna tőle a sok zöldfülű filmes.Nálam ez maximum pontozást ér.10/10