Elhagyatva

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Abandon
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2002
Játékidő:
99 perc
imdb_icon értékelés:
4.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Benjamin Bratt (Wade Handler), Tony Goldwyn (Dr. David Schaffer), Melanie Lynskey (Mousy Julie), Katie Holmes (Katie Burke), Gabrielle Union (Amanda Luttrell), Philip Bosco (Professor Jergensen), Zooey Deschanel (Samantha Harper), Gillian Ferrabee (Susan), Mark Feuerstein (Robert Hanson), Charlie Hunnam (Embry Larkin), Barry Julien (Ted), Greg Kramer (Andre), Gabriel Mann (Harrison Hobart), Will McCormack (August), Fred Ward (Lieutenant Bill Stayton), Scott Faulconbridge (Jed), Vanessa Petch (Young Katie), Victoria Petch (Young Katie)
Megtekintések:
1,007
Leírás:
Két évvel ezelőtt Catherine (Katie Holmes) barátja, a hóbortos zenész egyik napról a másikra eltűnt. A lány azóta sem felejtette el. De nemcsak azért, mert nagyon szerelmes volt a srácba, hanem azért is, mert mostanában úgy érzi, a szökevény ismét felbukkant. Egy pillanatra megpillantja őt az utcán, a tömegben, az arca visszatükröződik egy ablak üvegén... És mindez éppen akkor, amikor egy rendőr (Benjamin Bratt) is újra foglalkozni kezd a régi üggyel. Handler felügyelőt nemcsak a két évvel ezelőtti titokzatos eltűnés érdekli; az utóbbi időben még néhány fiatalembernek nyoma veszett, méghozzá egészen hasonló körülmények között. És mindannyiuknak köze volt Katie-hez. A lány úgy érzi, összeroppan a hirtelen ránehezedő, rémisztő teher alatt...

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
HD/HUN
green mark Elhagyatva.2002.WEB-DL.720p.H264.Hun-Pirosasz 3.12 GB 2022-08-16
07:57:59
Elérhető megtekintő linkek: 19

Hozzászólások

2022-02-04 22:36:52 - karasziev Kár volt az időt pazarolni rá. Azt vártam, hogy lesz a végén egy nagy csavar, de tök unalmas lett a vége is.