Viharzóna

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Perfect Storm
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2000
Játékidő:
130 perc
imdb_icon értékelés:
6.5
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
George Clooney (Billy Tyne), Diane Lane (Christina Cotter), Mark Wahlberg (Bobby Shatford), Karen Allen (Melissa Brown), Michael Ironside (Bob Brown), John C. Reilly (Dale 'Murph' Murphy), William Fichtner (David 'Sully' Sullivan), Mary Elizabeth Mastrantonio (Linda Greenlaw), Christopher McDonald (Todd Gross), Josh Hopkins (Capt. Darryl Ennis), Dash Mihok (Sgt. Jeremy Mitchell), Allen Payne (Alfred Pierre), Rusty Schwimmer (Irene 'Big Red' Johnson), Bob Gunton (Alexander McAnally III), John Hawkes (Mike 'Bugsy' Moran), Cherry Jones (Edie Bailey), Todd Kimsey (Lt. Rob Pettit), Janet Wright (Ethel Shatford)
Megtekintések:
1,691
Leírás:
Senki sem készülhetett fel ekkora viharra 1991 őszén az Atlanti-óceán északi részén iszonyú erejű, emlékezetes vihar tombolt napokon át Az évszázad viharának kiáltották ki a sokat próbált halászok Billy Tyne kapitány kardhalvadászatra hívja össze legénységét Tudja, hogy az idő októberben bármikor rosszra fordulhat, de belevág a nagy zsákmány reményében Öten követik őt a két hősszerelmes ifjú, Bobby és Bugsy, a nemrégen elvált Murph, Alfred, a hallgatag jamaikai és egy ellenszenves férfi Az első kudarc után veszélyesebb vizekre merészkedik a kapitány A sikeres halászat után azonban elromlik a hajó felszerelése Nehéz döntés előtt állnak vagy áthajóznak a viharon, vagy várnak és elvesztik a zsákmányt

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark The.Perfect.Storm.2000.BDRip.x264.HuN-ZHR 2.26 GB 2017-06-08
10:16:49
Elérhető megtekintő linkek: 17

Hozzászólások

2020-04-23 01:44:11 - bencem2301 Hát ,,, nem tudom .. erröl most igy nehéz beszéljek.. zaklatott vagyok ... nem nem a tragedia a komedia miatt .. szét röhögtem magam film közben olyan gravitácios hibákat ejtettek .. egyzer nezheto csak fel kell ra keszulni.. ha 1970 es film lenne megertenem azt amiket elkovettek benne..
koszonjuk a feltoltest 10/5.5