Warcraft: A kezdetek

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Warcraft
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2016
Játékidő:
123 perc
imdb_icon értékelés:
6.7
Kategória:
Blackhand:
Medivh:
Draka:
Karos:
Gul'dan:
Llane Wrynn:
Peon:
Compound Guard:
Anduin Lothar:
Varis:
Rendező:
Durotan:
Lady Taria:
Garona:
Draenei Mother:
Orgrim:
Khadgar:
Szereplők:
Clancy Brown (Blackhand), Ben Foster (Medivh), Anna Galvin (Draka), Callum Keith Rennie (Moroes), Ryan Robbins (Karos), Daniel Wu (Gul'dan), Dominic Cooper (Llane Wrynn), Travis Fimmel (Anduin Lothar), Dean Redman (Varis / Caged Frostwolf), Toby Kebbell (Antonidas), Toby Kebbell (Durotan), Toby Kebbell (Durotan / Antonidas), Ruth Negga (Lady Taria), Paula Patton (Garona), Robert Kazinsky (Orgrim), Burkely Duffield (Callan), Ben Schnetzer (Khadgar)
Megtekintések:
5,952 (3,736)
Leírás:
Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát. Így kezdődik a látványos eposz a hatalomról és áldozatról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért.

Elérhető megtekintő linkek: 42

Hozzászólások

2021-11-16 19:32:07 - newcomer 1 A zene, a látvány, a történet...nagyon ott van..legalább hatszor láttam, és ha lenne folytatása, biztosan megnézném.

2021-05-23 11:57:00 - Meet2Domain 2 Találgatások vannak, konkrétum még nem nagyon. Nagyot bukott ez a film a kritikusok körében is, és ami domináns: anyagilag is (személy szerint ezt épp úgy nem tudom felfogni, mint a John Cartert), mindenki óvatosan piszkálná. Nekem nagy kedvenceim közé tartozott, én is szívesen néznék egy legalább ilyen szintű folytatást.

2021-05-23 06:46:11 - brotherlouie 3 Arról volt szó anno, hogy lessz folytatása.....remek volt