Született gyilkosok

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Natural Born Killers
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1994
Játékidő:
119 perc
imdb_icon értékelés:
7.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Robert Downey Jr. (Wayne Gale), Woody Harrelson (Mickey Knox), Juliette Lewis (Mallory Knox), Rodney Dangerfield (Ed Wilson, Mallory's Dad), Maria Pitillo (Deborah), Tom Sizemore (Det. Jack Scagnetti), Kirk Baltz (Roger), Lanny Flaherty (Earl), Jared Harris (London Boy), O-Lan Jones (Mabel), Richard Lineback (Sonny), Edie McClurg (Mallory's Mom), Russell Means (Old Indian), Everett Quinton (Deputy Warden Wurlitzer), Josh Richman (Soundman), Terrylene (Julie), Pruitt Taylor Vince (Deputy Warden Kavanaugh), Ed White (Pinball Cowboy)
Megtekintések:
1,063
Leírás:
Útszéli lerobbant kocsma, unott arcú pincérnőkkel, és a helyhez illő vendégekkel. Fiatal pár érkezik. A fiú falatozik, a lány a wurlitzert bu00FBvöli táncával. Néhányan a vendégek közül hangos megjegyzésekkel kísérik az eseményeket. Nem sokáig. A fiatal pár pillanatok alatt lemészárolja közönségét. Mickey és Mallory szeretik egymást és embert ölnek. Országúti zsarukat, durva kamionsofőröket, boltosokat és pincérnőket, útjukba akadó névtelen járókelőket. Egyetlen halálravált szemtanút azonban mindig életben hagynak, hogy üzenetül vigyék: itt járt Mickey és Mallory. A rendőrség mellett, természetesen, a média is nyomukba ered, a televízió foglyául ejti a poros amerikai utak terroristáit. A képernyő-sztárok azonban nem mindig olvassák el a forgatókönyvet...

Elérhető megtekintő linkek: 41

Hozzászólások

2018-04-02 18:02:09 - Katina 3 1 Régen kívülről fújtam a film minden szavát. Jó volt újra megnézni. Köszönöm a feltöltést!!!