Égigérő fű

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Égigérö fü
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1979
Játékidő:
80 perc
imdb_icon értékelés:
7.8
Kategória:
Direction Sign Man #2:
Oszkár mamája:
Kamilla:
Dustman #2:
Poldi néni:
Young Man:
Doctor:
Rendõr:
Készítők:
Director:
Dezsö bácsi:
Rendező:
Young Woman:
Poldi bácsi:
Direction Sign Man #1:
Piroska:
Dustman #1:
Utcaseprõ:
Oszkár:
Szereplők:
Péter Balázs (Direction Sign Man #2), Margit Dajka (Oszkár mamája), Andrea Drahota (Kamilla), Márta Fónay (Poldi néni), József Gyabronka (Young Man), Gábor Harsányi (Rendõr), György Hintsch (Misu (as Gyuri Hintsch)), György Hintsch (Misu), József Máriáss (Dezsö bácsi), Krisztina Peremartoni (Young Woman), János Rajz (Poldi bácsi), Gyula Szombathy (Direction Sign Man #1), Mónika Ullmann (Piroska), Ferenc Zenthe (Dustman #1), Miklós Zoltai (Utcaseprõ (as Zoltay Miklós)), Dénes Ujlaky (Oszkár (as Ujlaki Dénes))
Megtekintések:
501 (241)
Leírás:
Poldi bácsi, a parkőr nyugdíjba készül. Negyvenéves szolgálata alatt annyira megszokta a zöld füvet, a virágokat, hogy el sem tudja képzelni, mi lesz vele nélküle. Misu, a kis rokongyerek azonban nem ismer lehetetlent, a házbeliek, a kukások, a rendőr, az orvos és minden ismerős bevonásával megszervezi, hogy felszedjék az udvar keramitkockáit, s helyükre gyeptéglákat telepítsenek.

Elérhető megtekintő linkek: 15

Hozzászólások

2019-11-24 18:29:05 - Feca23 1 Köszi szépen nagyon imádom ezt a filmet :)

2019-04-30 10:22:02 - Katina 2 Egy igazi klasszikus a múltból. Nagyon örültem, mikor megláttam, hogy ez is fent van. Köszönöm!!!! :D