Bűbáj és kéjelgés

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Las brujas de Zugarramurdi
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2013
Játékidő:
112 perc
imdb_icon értékelés:
6.4
Kategória:
Anciana Traqueotomizada:
Pacheco:
Graciana:
Calvo:
Maritxu:
El Hombre de Badajoz:
El Inadaptado Social:
José:
Silvia:
Mujer Antonio:
Manuel:
Conchi:
Bruja Joven:
Antonio:
Luismi:
Szereplők:
María Barranco (Anciana Traqueotomizada), Secun de la Rosa (Pacheco), Pepón Nieto (Calvo), Terele Pávez (Maritxu), Santiago Segura (Miren), Manuel Tallafé (El Hombre de Badajoz), Enrique Villén (El Inadaptado Social), Hugo Silva (José), Macarena Gómez (Silvia), Jaime Ordóñez (Manuel), Carlos Areces (Conchi), Mario Casas (Antonio), Javier Botet (Luismi), Carolina Bang (Eva), Gabriel Ángel Delgado (Sergio (as Gabriel Delgado))
Megtekintések:
1,656 (827)
Leírás:
Tönkrement házasságukban megcsömörlött és anyagilag legatyásodott férfiak egy csoportja arra a következtetésre jut, hogy további boldogulásuk érdekében rabolni kénytelenek. A csalódott ex-férjek José vezetésével egy zacit vesznek célba és tetemes mennyiségű arannyal távoznának, ha a menekülő autójukat egyikőjük felesége nem vitte volna el éppen vásárolni. A frissen bűnözőkké vált férfiakat egy szintén elvált taxis menti ki szorult helyzetükből és a csoport észak felé veszi az irányt. Ahhoz viszont, hogy Franciaországba jussanak, keresztül kell hajtaniuk Baszkföld sűrű erdőjén, ahol ősidők óta emberevő boszorkányok tanyáznak. A csapdába csalt férfiak egy elhagyott kúriába menekülve próbálják menteni életüket és drága zsákmányukat, ahhoz azonban, hogy túléljék a boszorkák haragját, szembe kell nézniük férfiúi hibáikkal és át kell értékelniük az ellenkező nem felé tanúsított magatartásukat.

Elérhető megtekintő linkek: 47

Hozzászólások

2021-11-14 20:39:12 - fuzibalazs74 gyengécske, egyszerű, ... felejtős....de nem bántam meg hogy megnéztem. gondolkodni nem kell rajta.. :-))

2020-12-24 13:01:52 - dinaodi Egyetértek az előttem szólóval, uncsi.10/4 Köszi

2020-07-17 17:26:58 - LittleWolf Nem nagy szám! De unalom esetén meglehetnézni!
Kicsit vontatott és én szerintem 10/4-es

2020-07-17 15:21:22 - LittleWolf Ti akik láttátok!!! Ne hogy irjatok véleményt!!! Még elfárad a kis kezetek gépelés közben!

Ui: irok véleményt ,ha már láttam!