Menőkor

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
As Cool as I Am
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2013
Játékidő:
92 perc
imdb_icon értékelés:
5.8
Kategória:
Lainee Diamond:
Chuck Diamond:
Guy Karlsburg:
Scott Booker:
Mario's Male Guest:
Lucy Diamond:
Rendező:
Frances:
Bob:
Libby:
Mario's Female Guest:
Self:
Manager:
Ron:
Jaimie Tilton:
Justin Havens:
Nurse Amber Cremeens:
Kenny Crauder:
Tim:
Szereplők:
Claire Danes (Lainee Diamond), James Marsden (Chuck Diamond), Jeremy Sisto (Guy Karlsburg), Seth Adkins (Scott Booker), Josh Berry (Mario's Male Guest), Sarah Bolger (Lucy Diamond), Anika Noni Rose (Frances), Terry Walters (Libby), Beth Bailey (Mario's Female Guest), Mario Batali (Himself), Mario Batali (Self), Tom Romero (Manager), Evan Adrian (Justin Havens), Rachel Hroncich (Nurse Amber Cremeens), Thomas Mann (Kenny Crauder), Will Peltz (Tim)
Megtekintések:
495 (326)
Leírás:
A 16 éves Lucy egy kisvárosban élő fiús lány. Jól kijön a szüleivel, az apjával, akit gyakran hónapokig nem lát, amikor az Kanadába megy dolgozni. Az anyja helyett pedig ő gondoskodik a legtöbb dologról a ház körül. Amikor a legjobb barátjával, Kennyvel való kapcsolata egyre komolyabbá válik, Lucy rájön, a szülei házassága nem olyan stabil, mint azt gondolta. Észreveszi, hogy az apja hosszabb távolléte nem természetes dolog, és az anyjának nem jelent akkora gondot, mint amilyennek ő érzi azt.

Elérhető megtekintő linkek: 33

Hozzászólások

2018-03-29 17:33:06 - Katina 1 Egy tiniből felnőtt lesz. Tetszett, ahogy megcsinálták ezt a filmet. Egyszerű, de nem semmit mondó.