Menőkor

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
As Cool as I Am
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2013
Játékidő:
92 perc
imdb_icon értékelés:
5.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Claire Danes (Lainee Diamond), James Marsden (Chuck Diamond), Jeremy Sisto (Guy Karlsburg), Seth Adkins (Scott Booker), Josh Berry (Mario's Male Guest), Sarah Bolger (Lucy Diamond), Anika Noni Rose (Frances), Jon Tenney (Bob), Terry Walters (Libby), Beth Bailey (Mario's Female Guest), Mario Batali (Self), Tom Romero (Manager), Rhys Coiro (Ron), Elise Eberle (Jaimie Tilton), Evan Adrian (Justin Havens), Rachel Hroncich (Nurse Amber Cremeens), Thomas Mann (Kenny Crauder), Will Peltz (Tim)
Megtekintések:
718
Leírás:
A 16 éves Lucy egy kisvárosban élő fiús lány. Jól kijön a szüleivel, az apjával, akit gyakran hónapokig nem lát, amikor az Kanadába megy dolgozni. Az anyja helyett pedig ő gondoskodik a legtöbb dologról a ház körül. Amikor a legjobb barátjával, Kennyvel való kapcsolata egyre komolyabbá válik, Lucy rájön, a szülei házassága nem olyan stabil, mint azt gondolta. Észreveszi, hogy az apja hosszabb távolléte nem természetes dolog, és az anyjának nem jelent akkora gondot, mint amilyennek ő érzi azt.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark As.Cool.As.I.Am.2013.BDRiP.DD2.0.x264.Hun-ARROW 1.10 GB 2020-02-02
12:05:40
Elérhető megtekintő linkek: 21

Hozzászólások

2018-03-29 17:33:06 - Katina 1 Egy tiniből felnőtt lesz. Tetszett, ahogy megcsinálták ezt a filmet. Egyszerű, de nem semmit mondó.