Dutyi dili

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Stir Crazy
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1980
Játékidő:
111 perc
imdb_icon értékelés:
6.7
Kategória:
Skip Donahue:
Rendező:
Harry Monroe:
Meredith:
Deputy Ward Wilson:
Young Man in Hospital:
Jack Graham:
Len Garber:
Rory Schultebrand:
Warden Walter Beatty:
Warden Henry Sampson:
Készítők:
Big Mean:
Kicker #1:
Teresa Ramirez:
Mrs. R.H. Broache:
Jesus Ramirez:
Guard #1:
Grossberger:
Szereplők:
Gene Wilder (Skip Donahue), Richard Pryor (Harry Monroe), JoBeth Williams (Meredith), Craig T. Nelson (Deputy Ward Wilson), Franklyn Ajaye (Young Man in Hospital), Jonathan Banks (Jack Graham), Joel Brooks (Len Garber), Georg Stanford Brown (Rory Schultebrand), Barry Corbin (Warden Walter Beatty), Nicolas Coster (Warden Henry Sampson), Karmin Murcelo (Teresa Ramirez), Miguel Ángel Suárez (Jesus Ramirez (as Miguelangel Suarez)), Lewis Van Bergen (Guard #1), Erland van Lidth (Grossberger (as Erland Van Lidth De Jeude)), Erland van Lidth (Grossberger), Charles Weldon (Blade)
Megtekintések:
1,198 (630)
Leírás:
Egy fatális véletlen folytán a bankrablók helyett két harkálykosztümös, puhány reklámembert tartóztatnak le és ítélnek 125 év börtönre. Harry nem tudja komolyan venni a dolgot, biztos benne, hogy nemsokára olyan könnyen kiszabadulnak, mint ahogy bekerültek. Ám a helyzet valahogy nem akar jobbra fordulni, ezért kénytelenek a sarkukra állni, ha nem akarják ebben a nehézfiúktól hemzsegő társaságban egy zsákban végezni. Ezért bőszen tettetik a nagyfiút, nem kis hatást gyakorolva a börtönlakókra.

Elérhető megtekintő linkek: 48

Hozzászólások

2022-04-15 13:22:39 - GaborGabor ... "azok vagytok...mind...egy szarok!...csaaak semmi szarság!... velunk nem lehet szarakodni"! .... IMÁDOM film! 1220x láttam kb! :D :D Ez még vígjáték volt a mozikban is anno, amikor a kukoricától megfulladtál a röhögéstől.... :D

2022-01-10 19:00:59 - qamu74 Oregano!!!
Nagyon Nagy FILM!!!!!!

2018-12-19 13:58:21 - tiibor268 gogo dancert zsozsi...kerlek leeeci :(