Rambo 3

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Rambo III
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1988
Játékidő:
102 perc
imdb_icon értékelés:
5.8
Kategória:
Trautman:
Griggs:
Rendező:
Nissem:
Zaysen:
Stick Fighter:
Masoud:
Mousa:
Tomask:
Kourov:
Khalid:
Afghan Girl:
Hamid:
Helicopter Person:
Szereplők:
Sylvester Stallone (Rambo), Richard Crenna (Col. Samuel Trautman), Richard Crenna (Trautman), Kurtwood Smith (Griggs), Alon Aboutboul (Nissem (as Alon Abutbul)), Mahmoud Assadollahi (Rahim), Marc de Jonge (Colonel Zaysen), Marc de Jonge (Zaysen), Harold Diamond (Stick Fighter), Hany Said El Deen (Gun Dealer), Spyros Fokas (Masoud (as Spiros Focas)), Sasson Gabay (Mousa (as Sasson Gabai)), Sasson Gabay (Mousa), Marcus Gilbert (Tomask), Mati Seri (Gun Dealer (as Seri Mati)), Randy Raney (Kourov), Yosef Shiloach (Khalid (as Yosef Shiloah)), Doudi Shoua (Hamid)
Megtekintések:
1,607 (934)
Leírás:
Trautman ezredes az afganisztáni háborúban az oroszok elleni tevékenysége miatt fogságba esik. Rambo kapja azt a veszélyes és minden eddiginél lehetetlenebbnek tűnő feladatot, hogy a front mögé kerülve, az oroszok által uralt területen felkutassa és kiszabadítsa a foglyul ejtett ezredest. A mindenre elszánt Rambo, az orosz területekre érkezve megtudja, hogy az ezredest egy megerősített erődben tartják. Ez a létesítmény első ránézésre bevehetetlennek tűnik: mindenhol állig felfegyverzett őrök figyelik a környéket és magát az erődítményt is. Rambónak, az őrök éberségét kijátszva sikerül bejutni. Az azonban, hogy ki is kerül-e ebből a pokolból, erősen kétséges.

Elérhető megtekintő linkek: 44

Hozzászólások

2018-04-26 06:17:45 - estatico 5 Az ultimate akciófilm! Azóta sem csináltak ilyen nagy volumenű akciófilmet! Több, mint száz statiszta, járművek tucatjai és alacsonyan repülő helikopterek és valódi robbanások a nagytotálokon! Aki egy kicsit is ért a filmkészítéshez, tudhatja, hogy milyen munka egy ilyet koordinálni, összehozni. A színészek mellett igazi robbanások történnek, Stallone valóban lovagol a robbanások között, vagy fut közöttük, minden hiteles (abban az értelemben, hogy nem odasz.rt számítógépes effektus, hanem látod, hogy valódiak a tereptárgyak, robbanások, járművek), mindennek súlya van, nem CGI bullhit! A történet, olyan, amilyen, de a látvány és a klasszikus effektek mindent megérnek a filmben!
Ez a film volt amúgy a 80-as évek beli akciófilm és macsó tesztoszteronáradat csúcspontja, itt maxoltak ki mindent, amit lehetett, ez után ez a fajta karakter már visszaszorult, kevésbé volt hangsúlyos az akciófilmek világában.