Rambo 3

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Rambo III
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1988
Játékidő:
102 perc
imdb_icon értékelés:
5.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Sylvester Stallone (Rambo), Richard Crenna (Trautman), Kurtwood Smith (Griggs), Alon Aboutboul (Nissem), Masud Asadollahi (Rahim), Shaby Ben-Aroya (Uri), Marc de Jonge (Zaysen), Harold Diamond (Stick Fighter), Hany Said El Deen (Gun Dealer), Spyros Fokas (Masoud), Sasson Gabay (Mousa), Marcus Gilbert (Tomask), Mati Seri (Gun Dealer), Randy Raney (Kourov), Yosef Shiloach (Khalid), Marciano Shoshi (Afghan Girl), Doudi Shoua (Hamid), Sadiq Tawfiq (Helicopter Person)
Megtekintések:
2,197
Leírás:
Trautman ezredes az afganisztáni háborúban az oroszok elleni tevékenysége miatt fogságba esik. Rambo kapja azt a veszélyes és minden eddiginél lehetetlenebbnek tűnő feladatot, hogy a front mögé kerülve, az oroszok által uralt területen felkutassa és kiszabadítsa a foglyul ejtett ezredest. A mindenre elszánt Rambo, az orosz területekre érkezve megtudja, hogy az ezredest egy megerősített erődben tartják. Ez a létesítmény első ránézésre bevehetetlennek tűnik: mindenhol állig felfegyverzett őrök figyelik a környéket és magát az erődítményt is. Rambónak, az őrök éberségét kijátszva sikerül bejutni. Az azonban, hogy ki is kerül-e ebből a pokolból, erősen kétséges.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Rambo.3.1988.DVDRip.8.Bit.HEVC.x265.HUN.Read.Nfo-LION 1.15 GB 2020-01-31
14:00:08
subtitle
SD/ENG
green mark Rambo.III.1988.iNTERNAL.BDRip.x264-LiBRARiANS 954.53 MB 2022-08-20
06:00:54
Elérhető megtekintő linkek: 26

Hozzászólások

2018-04-26 06:17:45 - estatico 7 Az ultimate akciófilm! Azóta sem csináltak ilyen nagy volumenű akciófilmet! Több, mint száz statiszta, járművek tucatjai és alacsonyan repülő helikopterek és valódi robbanások a nagytotálokon! Aki egy kicsit is ért a filmkészítéshez, tudhatja, hogy milyen munka egy ilyet koordinálni, összehozni. A színészek mellett igazi robbanások történnek, Stallone valóban lovagol a robbanások között, vagy fut közöttük, minden hiteles (abban az értelemben, hogy nem odasz.rt számítógépes effektus, hanem látod, hogy valódiak a tereptárgyak, robbanások, járművek), mindennek súlya van, nem CGI bullhit! A történet, olyan, amilyen, de a látvány és a klasszikus effektek mindent megérnek a filmben!
Ez a film volt amúgy a 80-as évek beli akciófilm és macsó tesztoszteronáradat csúcspontja, itt maxoltak ki mindent, amit lehetett, ez után ez a fajta karakter már visszaszorult, kevésbé volt hangsúlyos az akciófilmek világában.