John Carter

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2012
Játékidő:
132 perc
imdb_icon értékelés:
6.6
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Willem Dafoe (Tars Tarkas), Ciarán Hinds (Tardos Mors (as Ciaran Hinds)), Ciarán Hinds (Tardos Mors), Thomas Haden Church (Tal Hajus), Bryan Cranston (Powell), Samantha Morton (Sola), James Purefoy (Kantos Kan), Daryl Sabara (Edgar Rice Burroughs), Mark Strong (Matai Shang), Polly Walker (Sarkoja), Dominic West (Sab Than), Pippa Nixon (Lightmaster), Lynn Collins (Dejah Thoris), Arkie Reece (Stayman #1 / Helm), Davood Ghadami (Stayman #3), Taylor Kitsch (John Carter)
Megtekintések:
4,023 (2,737)
Leírás:
A harcviselt egykori katonát, John Carter századost (Taylor Kitsch) érthetetlen okokból a Marsra szállítják, ahol ismeretséget köt helyi lakosokkal, Tars Tarkas-sal (Willem Dafoe), és az elbűvölő Dejah Thoris (Lynn Collins) hercegnővel. Akaratán kívül belekeveredik a bolygó bennszülöttjei közötti ősi konfliktusba és az összeomlás határmezsgyéjén egyensúlyozó világban John Carter újra felfedezi magában az emberséget, amikor rájön, hogy bolygó és népének sorsa egyedül az ő kezében nyugszik.

erotikus munka

Elérhető megtekintő linkek: 21

Hozzászólások

2021-05-18 10:14:38 - Meet2Domain 2 Engem egyszerűen megvett kilóra ez a film. Lenyűgözött a látványvilága, a történet, a színészek - Dejah Thorris szerepében Lynn Collins szépsége. A film után elolvastam Edgar Rice Burroughs összes Mars regényét, szóval tényleg rákattantam.
Ha a TV-ben vetítik, nem nézem meg, mégpedig a reklámok miatt. Megvettem Blu Ray lemezen, inkább arról nézem, reklámok nélkül.
Ugyanakkor annyira szerencsétlen időben volt a bemutatója, hogy az elhozta a filmtörténet egyik, vagy legnagyobb bukását, ami előre elkaszálta minden esetleges folytatás lehetőségét is - a regényekből én ötöt találtam és olvastam, úgyhogy a történetben lett volna még tartalék...

2019-08-06 16:44:28 - asztalos68 6 Az egyik kedvenc filmen m
ár négy szer megnéztem és tervezem hogy ötször fogom