Cosmopolis

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2012
Játékidő:
109 perc
imdb_icon értékelés:
5.1
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Juliette Binoche (Didi Fancher), Mathieu Amalric (André Petrescu), Bob Bainborough (Dr. Ingram), Jay Baruchel (Shiner), Goûchy Boy (Kosmo Thomas), Kevin Durand (Torval), Sarah Gadon (Elise Shifrin), Paul Giamatti (Benno Levin), Albert Gomez (Counterman), Emily Hampshire (Jane Melman), Samantha Morton (Vija Kinsky), Ryan Kelly (Rat Man #1), Patricia McKenzie (Kendra Hays), Robert Pattinson (Eric Packer), Abdul Ayoola (Ibrahim Hamadou), Zeljko Kecojevic (Danko), Philip Nozuka (Michael Chin), Nadeem Phillip (Rat Man #2)
Megtekintések:
1,201
Leírás:
Eric Packer, a 28 éves milliárdos a tőzsde királya. A Wall Street egén azonban viharfellegek gyülekeznek. Mindebből semmit sem érzékel, ő csak a haját indul levágatni. Reggel beszáll a luxuslimójába, és nekivág a városnak, hogy eljusson apja régi borbélyához. Ám újabb és újabb akadályok keresztezik útját. Hol az elnök látogatása miatt áll Manhattan, hol utcai zavargások törnek ki, hol temetési menettel találkozik. Ráadásul a jüan árfolyamának emelkedése összeomlással fenyegeti birodalmát, és valaki az életére tör.

Elérhető megtekintő linkek: 32

Hozzászólások

2022-01-10 04:35:31 - l0m3x Az értékelés igencsak torz, ugyanis 6,6 pontot nem ér. Egy nagyon lassú film. Összefüggéstelen dialógokka. 28:54-nél annyira be akarták rakni a HBC-t, hogy nyomtatott plakátból vesz ki pénzt a szemcsis csávó. Misztikus, mert misztikusan nem tudjuk mi van, de borzalom. A Fantasy besorolás helytálló, egy unatkozó beteg elme szüleménye :) Az se szúrja ki senki szemét, hogy a borítón (Szó szerint) több helyet foglal a Cronenberg mint a film címe. Vannak jobb filmek azt kell nézni :)

2022-01-09 23:46:01 - LittleWolf Latta valaki már?