Annabelle

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2014
Játékidő:
99 perc
imdb_icon értékelés:
5.4
Kategória:
Evelyn:
Father Perez:
Dr. Burgher:
Pete Higgins:
Sharon Higgins:
Demonic Figure:
Detective Clarkin:
John:
Candy Striper:
Készítők:
Clerk:
Neighbor:
Little Girl:
Little Boy:
Nurse:
Young Annabelle Higgins:
Szereplők:
Alfre Woodard (Evelyn), Tony Amendola (Father Perez), Ivar Brogger (Dr. Burgher), Brian Howe (Pete Higgins), Kerry O'Malley (Sharon Higgins), Robin Pearson Rose (Mother), Eric Ladin (Detective Clarkin), Ward Horton (John), Ward Horton (John Gordon), Annabelle Wallis (Mia), Camden Singer (Clerk), Geoff Wehner (Neighbor), Shiloh Nelson (Little Girl), Shiloh Nelson (Nancy), Gabriel Bateman (Little Boy), Gabriel Bateman (Robert), Sasha Sheldon (Nurse), Keira Daniels (Young Annabelle Higgins)
Megtekintések:
2,241 (1,449)
Leírás:
John Form csodálatos ajándékkal lepi meg terhes feleségét, Miát: egy régi babával. A hófehér menyasszonyi ruhába öltöztetett, ritka és régi porcelánbaba valósággal megigézi az embert. Egy borzalmas éjszakán sátánista szekta tagjai támadják meg a fiatalokat, megszállják a házukat. Nyomukban vér és fájdalom marad? és még valami: a sátánimádók megidézték és kiszabadították a gonoszt, ami még náluk is veszedelmesebb, ami nem más, mint Annabelle.

Elérhető megtekintő linkek: 16

Hozzászólások

2020-06-15 12:52:52 - mackopapa24 Szép napot meg mondaná valaki miért áll le az összes film 15-20perc után és már el sem indúl, nem csak ez a film hanem akár mit indítok ezt csinálja vagy a másik lejárszót töröltnek írja?!Elég idegesítő most már .

2018-03-28 14:38:41 - Movieman 2 Gyenge lett! 10/4.8