A rajtaütés 2.

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Serbuan maut 2: Berandal
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2014
Játékidő:
150 perc
imdb_icon értékelés:
7.9
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Ken'ichi Endô (Hideaki Goto), Kazuki Kitamura (Ryuichi), Roy Marten (Reza), Ryûhei Matsuda (Keichi), Tio Pakusadewo (Bangun), Cok Simbara (Bunawar), Deddy Sutomo (Mediator), Alex Abbad (Bejo), Epy Kusnandar (Topan), Julie Estelle (Alicia 'Hammer Girl'), Oka Antara (Eka), Marsha Timothy (Dwi), Arifin Putra (Uco), Zack Lee (Benny), Iko Uwais (Rama), Yayan Ruhian (Prakoso), Very Tri Yulisman (Baseball Bat Man), Cecep Arif Rahman (The Assassin)
Megtekintések:
2,883 (1,528)
Leírás:
A történet ott folytatódik, ahol az előző részben abbamaradt. Rama arra kényszerül, hogy elvállaljon egy veszélyes feladatot, mert csak így tudhatja biztonságban a családját. Az egyetlen ember, akiben megbízik Bunawar, aki a rendőrség korrupcióellenes csoportját vezeti. Bunawar megbízza, hogy épüljön be a helyi maffiába. Rama a kegyetlen bűnöző, Bangun behajtója lesz, és a főnök fián keresztül próbál bizonyítékot szerezni arról, hogy a banda áll a rendőrséget átszövő vesztegetések mögött.

Elérhető megtekintő linkek: 40

Hozzászólások

2020-08-02 13:42:40 - villam32 4 Igazamvan !!! Akkor nézd inkább a Titanikot !!!!!!!!!!!!!

2020-07-30 10:26:34 - qamu74 2 Koszi a feltoltest!
Az egyik legjobb azsiai film!!!

2020-02-25 20:59:22 - Igazamvan 4 Nekem nagyon nem tetszett. A film nagyon látványos, de hogyan?! SPOILER! Nagyon hosszú és nagyon véres verekedési jelenetek, melyeknek semmi értelme nincs, mert ha a főhős okoz egy sérülést valakinek, az rögtön belehal, ha ő szerez egy kétszer olyan súlyosat, úgy megy tovább, mintha semmi sem történt volna. Ezer és egy alkalommal "lefagynak" az ellenfelei, azaz ha mondjuk leblokkolja az egyik kezüket, akkor olyan ostobák, hogy a másikkal semmit nem csinálnak, miközben az nemcsak szabad, de többnyire abban valamilyen ütő, vagy szúróeszköz van. Simán ezerszer le is lőhetnék, helyette ököllel esnek neki. Olyan dolgok mögé bújik el a puska elől, mint pl. üvegfal. Nevetséges és szánalmas! Rálőnek az üvegen keresztül 3 méterről többször is, de csak az üveg törik össze, ő nem sebesül meg. Összevissza vagdossák, átvágnak egy csomó izmot és vénát is, de simán tovább tud mozogni és nem vérzik el. A "gonoszak" sorbaállnak, hogy megöljék őket, egyesével támadnak, nem egyszerre, ahogy az a valóságban van. A valóságban egyet pofán vágsz, a másik hátba támad közben. 11 évnyi karatézás után nevetséges ez a film. Véleményem szerint ez a film annak tetszik, aki szereti az erőszakot, maga egyszerű és erőszakos jellem (de mellette jó eséllyel gyáva is), de fogalma sincs a valós életről, így az ilyen filmeken éli ki magát úgy, hogy a főhős helyébe képzeli magát. Ok, hogy egy filmben vannak túlzások, de ez itt már annyira durva, hogy élvezhetetlenné teszi az egészet. A történetet tekintve pedig ezt még egy 1 órás filmben is el lehetett volna mesélni bőven, nem kellett volna majd' 2,5 órásra elhúzni. Amúgy is végül teljesen értelmetlen a főhős kálváriája, mert semmit nem ért el abból, ami az eredeti célja volt. Az egész film egy buta és értelmetlen vérfürdő.

2020-02-24 22:19:08 - villam32 2 1 Brutális....simán 10 pont !!!!!