Időcsavar

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
A Wrinkle in Time
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2018
Játékidő:
109 perc
imdb_icon értékelés:
4.2
Kategória:
Mrs. Whatsit:
Mrs. Which:
Mrs. Teacher:
Happy Medium:
Calvin's Father:
Mr. Teacher:
The It:
Elegant Man:
Camazotz Woman:
Rendező:
Mrs. Who:
Mr. Murry:
Mrs. Murry:
Principal Jenkins:
Veronica Kiley:
Meg:
Calvin:
Charles Wallace:
Szereplők:
Reese Witherspoon (Mrs. Whatsit), Oprah Winfrey (Mrs. Which), Zach Galifianakis (Happy Medium), Zach Galifianakis (The Happy Medium), Daniel MacPherson (Calvin's Father), Will McCormack (), David Oyelowo (The It (voice)), David Oyelowo (The It), Michael Peña (Red), Conrad Roberts (Elegant Man), Bellamy Young (), Bellamy Young (Camazotz Woman), Mindy Kaling (Mrs. Who), Chris Pine (Dr. Alex Murry), Chris Pine (Mr. Murry), Gugu Mbatha-Raw (Dr. Kate Murry), Gugu Mbatha-Raw (Mrs. Murry), André Holland (Principal Jenkins), Rowan Blanchard (), Rowan Blanchard (Veronica Kiley), Storm Reid (Meg), Storm Reid (Meg Murry), Levi Miller (Calvin), Alexia Rae Castillo (Lifeguard), Deric McCabe (Charles Wallace)
Megtekintések:
9,626 (2,094)
Leírás:
Meg Murry egy átlagos iskolás, aki sok társához hasonlóan nehezen tud beilleszkedni. Két világhírű fizikus lányaként, akárcsak öccse, különösen intelligens, és ritka tehetség birtokosa, ám erre még nem ébredt rá. Helyzetét csak bonyolítja, hogy édesapjának nemrégiben nyoma veszett. Mikor megismerkedik három isteni lénnyel (Mrs. Mejjikkel, Mrs. Mijazzal és Mrs. Kivel), együtt indulnak vakmerő utazásra, hogy felkutassák Mr. Murryt.

Elérhető megtekintő linkek: 46

Hozzászólások

2018-07-29 11:59:58 - cruelgod Ajha----Oprah mint szinésznő??? csoda hogy megbukott? mintha nálunk Fábrival rendeznének horrort....hát azis kész horror lenne :)

2018-07-18 23:05:38 - kryton Ma megnéztük a kislányommal . Azota nem beszél velem :( kritikán aluli sajnos

2018-07-17 12:37:57 - Katina Ez egy cuki gyerekfilm. Ne felnőtt szemmel nézd estatico.

2018-05-16 09:22:18 - Roberto Hát jó lenne ha előkerülne xD
A Hölgyek várják.

2018-04-07 14:07:39 - estatico Ha csak nem vagy 10 éves lány, akkor inkább kerüld ezt a filmet! Nagyon nagyon nagyon gyenge film! Én szóltam, ha mégis botor módon belevágnál a megnézésébe! Egyrészt a látvány gyalázatos! Minek erőltetni a CGI-t, ha nincs rá pénz? kb 15 évvel előtti a technika. A színészek nem is színészek, hanem nulleros celebek, a többi mellékszereplő meg tipikus disney tucatarc. Persze a reklámokkal beszopatták a sok hülyét, hogy mekkora film lesz... nem lett az. Azt meg ugye hagyjuk is, hogy a könyvekhez - mily meglepő - semmi köze! Pedig a könyvek zseniálisak!
Ha azt gondolod, hogy csak egy kis p.cs vagyok, aki leszólja a filmet, nézd meg... a te időd... én sajnos elpazaroltam rá az enyémet. (azt hagyjuk, hogy a mozikban megbukott anyagilag...gondolom az sejthető volt a leírásom alapján)

2018-03-27 18:05:05 - Markusz1972 Helló sziasztok felirat lesz mostanában hozzá ?